• Jaro
    10.7k
    yep, 100% Van Basten! nazalost, covjek je toliko izmasakriran da ni u takvoj utakmici nije smio sudjelovati, ali je dosao i izveo pocetni udarac...

EDIT: sjecam se da je stadnio krenuo zvizdat Savicevicu pa je Boban utisao zvizduke, kad je Stimac izlazio - ni Boban nije mogao pomoc :lol:
  • Olmic
    5.2k
    Jučer u prijenosu bilo da ostajemo do subote u Rovinju, ali vidim na instagramu krenuli doma...
  • Infinity
    19.5k
    Vidim da je kisa. Mozda im nema smisla ostajati ako vremenske prilike ne sluze.
  • Krizy
    61.1k
    Željko Kopić odlučio je nakon posljednje pripremne utakmice na istarskim pripremama vratiti momčad iz Rovinja u Zagreb dva dana ranije od predviđenog, budući da u hrvatskoj metropoli temperature nisu ispod nule, a već u nedjelju je u Maksimiru glavni pokus za prvi proljetni derbi (Rijeka, 30. siječnja). Tako će Plavi uživati u slobodnom popodnevu sa svojim najbližima, a potom zapeti.
  • deda
    40.7k
    Zanimljivu listu top svjetskih klubova u 2021. godini objavio je IFFHS ( International Federation of Football History and Statistics). Ne znamo točno njihove metode i kriterije, ali pogled na ljestvicu je prekrasan.

272132024_4802118926521309_316999251503416246_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NPwXL_ADvysAX_c8hq0&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&oh=00_AT-mRstNtxXnF1BuvHOPu3ZBvZ8-pdxdmm7N3DNSvHKEuA&oe=61EF5B33
  • SAS1987
    18.6k
    u prvih 6 i Dinamo i Atletico Mineiro i Palmeiras :heart: :cool:
  • Ali
    2.7k
    Po meni cist korektna lista, naravno vl, 24h, sd, sn i slicni nece nikada prenijeti istu.
    Ljudi gledaju kalendarsku godinu, i za svaku pobjedu u EL daju 12 bodova a za hnl daju 3 boda... samo ciste bodove iz odigranih utakmica
  • Ali
    2.7k
    Dakle mi smo kao hnl u 2.razredu (3 u tablici jer su top lige 4, a najlosija 1) i kao takav rank smo prvi na svijetu, naravno moze se tu sad diskutirati jeli realno hnl u toj skupini ali vjerovatno ima i repka efekt na rank lige.
    I ostali bodovi su iz puno pobjeda i nerijesenih iz EL

Same titule se ne racunaju ak sam dobro shvatio
  • NORTE
    19.7k
    2021.

3. najuspješniji klub u Europi.
    6. najuspješniji u svijetu.
    2. najružniji stadion (realno 1., bez konkurencije)
  • Miro93
    2.8k

Mnogo smo jaki
  • NORTE
    19.7k
    Klub raste nezaustavljivo čini mi se, nije tako izgledalo prije samo par tjedana (negativa teška), ali tako je. Da se sredi trenersko ime poput Bjelice i priča oko stadiona doživi bagere i dinamit to će biti to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet