• Olmic
    5.1k
    Zadnje vijesti koje su dostupne...

Ojeda je dogovorio ugovor i sa nama i sa Orlandom, odlučuje Godoy gdje će

Danas na treningu nije bio prisutan, a kao razlog piše da se je dobio slobodno danas i sutra zbog toga što se ženi?!

Edit: sutra se ženi i kao odmah ide prema Europi...
  • deda
    38.6k
    Ovo je samo znak da ništa u životu nije gotovo dok "Debela baba ne zapjeva". Očigledno Godoy cima Orlando da ponude više para ili bar više para ispod stola.
  • Mulec86
    426
    Želja mu je Europa. 100% sam siguran da je naš nakon kaj obavi svadbu.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Meni neidu u glavu oni navijači koji su protiv transfera ojede jer je preskup. A ima ih.Ludovic IX

Nisam protiv al sam sumnjičav. Ne ide iz mog džepa, al isto sam mišljenja da ako se daje 5 mil za nekog igrača da taj igrač mora raditi razliku na terenu ODMAH. A kakve smo sreće,trebat će mu pola godine za prilagodbu na Zg klimu i europski nogomet, i onda će se zaželiti toplijih krajeva i Argentine.
  • Baneki
    812
    Na Transfermarktu piše da je 1.1. ove godine prešao u Godoy za nekih 400k, i sad ga oni par dana kasnije prodaju za 5-6 milja. Na videu izgleda odlično, ali i Anderson Costa je izgledao odlično. Nadam se da će biti super pojačanje, ali nije zabranjeno biti malo sumnjičav.
  • deda
    38.6k
    On je bio na posudbi iz Racinga pa su ovi iskoristili pravo otkupa.
  • Infinity
    19k
    Ako zelimo bolje rezultate onda jednog dana moramo ici u veci rizik. Dovoditi igrace besplatno i za 1-2 milijuna eura i ocekivati proljece u LP, biti redovan u cetvrtfinalu EL i slicno je nerealno.

Van Dijk i Gabriel su nam bili preskupi, a iz danasnje perspektive bi nam bili top pojacanja. Isto tako nam je 'jucer' Hauge bio preskup, a da smo ga doveli sad se taj Ojeda ne bi ni spominjao.
  • NB86
    16.9k
    Moze on bit promasaj, ali po meni zadovoljava dosta kriterija da se proba s njim. Ozbiljna je to liga, prema sofi on igra jeben nogomet ove sezone i mlad je igrac kojeg se dalje moze prodat. Na kraju interes orlanda i fenera isto nesto govori, nije to tip juznoamerikanaca kojeg smo prije dovodili koji osim u dinamu nigdje u europi ne bi igrali.
  • LovroZG
    1.3k
    Da. Nije problem dat puno novaca ak je skauting dobro odrađen. I za Roga smo puno dali pa je to bio dobar transfer jer smo kupili igrača koji je vrijedio i na kojem smo mogli zaradit i rezultatski i novčano.

Mene više zanima kak će nas Kopić posložit ak stvarno dođe Ojeda jer je on još jedno krilo, a kupnja Bočkaja sugerira da ćemo nastavit igrat s trojicom iza.
  • immerwieder
    1.5k
    kak bude dečko unezveren kad shvati da ga je Kopić zamislil na beku umjesto Ristovskog
  • marcio amoroso
    43.4k
    Mene više zanima kak će nas Kopić posložit ak stvarno dođe Ojeda jer je on još jedno krilo, a kupnja Bočkaja sugerira da ćemo nastavit igrat s trojicom iza.LovroZG

Možeš igrati na mnogo načina sa Ojedom.

Možemo izaći u 3-5-2 gdje Ojeda igra napadača sa Oršom. To bi bila postava gdje napadači stoje široko, a desetku koja ulazi iz drugog plana bi mogao igrati Ivanušec. Nešto slično je igrao Six sa Jairom, Gyurcsom i Caktašem koji se nazabijao golova.

Možemo igrati klasični 4-2-3-1 gdje Ojeda igra desno, a Orša lijevo krilo.

Možemo igrati i 4-3-3 gdje bi ta prednja trojka bila Orša- Petko- Ojeda.

Nama je ludo falio ljevak u momčadi i Ojeda nam sjeda kao budali šamar.

Edit: možemo i u 3-4-3.
    Livaković- Theo, Šutalo, Franjić- Ristovski, Ademi, Ivanušec, Bočkaj- Ojeda, Petko, Orša
  • NB86
    16.9k
    I bockaj moze igrat lijevog beka u postavi sa 4 iza, ne vidim nikakav problem u dolasku ojede. Nas problem je hrpa krša koji je visak.
  • marcio amoroso
    43.4k
    hrpa krša koji je visak.Nino Bule

Moubandje, Leovac, Dilaver, Čop, Andrić. To bi meni bila lista za prodaju, raskid ili posudbu.
  • Nolifer
    11.9k
    Bez pardona bih dodao i Thea za prodaju, pa nać nekog drugog i kvalitetnijeg stopera za tu lovu :smile:

Ostalo oke. Mogao bi Ojeda bit okej igrač, samo da ne počne srat sa ponašanjem... Kad otkrije naš noćni život, sve se bojim da će otić u krivom smjeru, ali neka sve izbalansira i dobro bu sve...

Sretno novo leto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.