• deda
    38.8k
    Koliko znam Dinamo nije spreman na licitiranje. I ovo sad je već žestoka lova i popriličan rizik.
  • Carrasco
    6.3k
    Crncu istječe ugovor na ljeto, očito nije htio potpisati novi.
  • Krizy
    59.3k
    Možda je malo pokazao u 2.HNL pa su ga pustili.
  • Baneki
    812
    Godoy Cruz, klub iz kojega bi trebao doći Ojeda je 24 klub u Primeri, mali klub iz provincije, nešto kao Slaven Belupo. Dam se okladiti da će im ovo biti daleko najveći izlazni transfer.
  • Crusades
    17k
    l4yoj002pr606x2b.jpg

Suvremena potvrda transfera :lol:
  • maddaddam
    2.9k
    Suvremena potvrda transfera :lol:Crusades1986

Ne mora znaciti. Argentinske Ohede desetljecima unatrag navijaju za Dinamo. Deda mu je gledao utakmice Dinama na turneji po juznoj Americi i zaljubio se u klub.

U Maksimir stižu igrači s "pedigreom", i to s impresivnim ocjenama. Radi se zaista o kapitalcima koji su rođeni za velike stvari i bila bi to velika pobjeda Dinama da Rogelio i Ramiro dođu u Zagreb i zaigraju u Maksimiru.

Ovako su pisali novinari kada je Dinamo bacio oko na blizance Funes Mori. Cinilo se vec kao gotova stvar po njihovom pisanju.
  • Baneki
    812
    Jedan od te braće Mori je bio u pričuvama Villarreala kad smo igrali s njima, drugi je meksički reprezentativac.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Germanijak opet spominje Doekhia kao rješenje za stoperske probleme.
    Po njima su nam konkurencija Rangersi i Napoli.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Meni neidu u glavu oni navijači koji su protiv transfera ojede jer je preskup. A ima ih.

300 miliona kuna ili 40 miliona eura ukradeno iz kluba i sad bi jedan navijač trebao brinuti dal' će potrošiti 40 miliona kuna na jednog igrača. To što su potrošili/će potrošiti 150 miliona kuna u zadnjih godinu i pol na transfere je svakako dobar pokazatelj da je ipak rezultat bitan. Kolko toliko bitan. Prije se utržili 300 miliona kuna od transfera i uložili kitu.
  • NB86
    16.9k
    prema sofi izgleda skroz dobro, jako dobru polusezonu je imao u dosta jacoj ligi nego nasoj. Nekako mi se cini nerealan iako nije skup.
  • marcio amoroso
    43.5k

Mislim da nas je odbio već dva puta, ali dok se vraćamo i treći put očigledno ima neki signal.

Ja ne znam koja mu je cijena, ali ako ugovor ističe na ljeto može biti samo neka simbolična.
  • NB86
    16.9k
    Uf ako mu ugovor istice na ljeto ovo bi mogao bit bomba transfer
  • marcio amoroso
    43.5k

To su oni što navijaju za tetu iz računovodstva i raduju se kad nekoga prodamo jer nam je račun u velikom plusu.
  • Armagedon13
    959
    Danilo,Danilo treći put u ..... .Ako se mi hrvamo sa Napolijem i Škotima(valjda su škrti) - licitacija
  • NORTE
    17.7k
    oni što navijaju za tetu iz računovodstva i raduju se kad nekoga prodamo jer nam je račun u velikom plusu.marcio amoroso
    To je bila i uprava dinama sve do dolaska Bjelice, a onda su skužili da ostankom igrača i dovođenjem pojačanja dolazi europski uspjeh koji donosi više Uefinog novca i matchday prihoda, a igračima raste cijena.

Pa onda pandemija i braća tjeraju Bjeličin tim koji seli u Osijek, a uz njih donaciju dobiva i Hajduk tako da dinamu ne preostaje ništa drugo nego da pojača uspavanu momčad, doduše s Kopićem na čelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.