• reziser
    7.5k
    ne igra iz ljubavi?
  • vjeko1701
    15.6k
    Meni je dobro za ligu ako ima više od jednog kluba koji si može priuštiti takve ugovore.
  • NB86
    16.8k
    nema vise od jednog kluba koji moze platit igraca 1 mil eura godisnje u hnl
  • deda
    37.4k
    Viš da ima :cool:
  • Captain America
    20.4k
    I ta priča s Bogdanovićem ne drži vodu. Ne znam kakvi su porezi u Utah, al prosjek je da država uzme polovicu tako da ovih 80 je zapravo cca 40 (Florida jedina ne oporezuje igračima plaće). Sad da bi se odreko tolko love da bi Livaja igrao u Hajduku, a sam nema nikakvog osim navijačkog interesa... Not buying that.
  • vjeko1701
    15.6k
    A očito ima a ne da mi se ulaziti u održivost toga xD

Kaj se tiče Bogdanovića, a možda je sve u formi neke pozajmice ili kupnje nekog broja dionica ili tako nešto.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ne mogu vjerovati da hajdukovci kmeče oko kazne.
  • Eduardo
    24.5k
    ne igra iz ljubavi?reziser

Može on igrati iz ljubavi, ali ne može gladan.
  • blue heart 72
    2.2k
    Dobro to za financiranje Livajine plaće od strane Babe, nije ništa novo o tome već dugo vremena cure priče. Sada da li je to istina ili su samo glasine, ja ne znam. Samo su kružile druge cifre, bilo je riječi o 70'000 € mjesečno + 1500 po golu. Babo bi navodno dobio povrat love kroz Livajin transfer u inozemstvo. Koliko se pričalo uz Babu, tu je još jedan lik koji je uletio za Krovinovića. Drže li te priče vodu, ne mogu ni potvrditi ni zanijekati, ali poznavajući njihov mentalitet tamo dolje, ne bi odbacio tu mogućnost
  • Mali Zeus
    17.4k
    Shit of the day je definitivno ono što je u vezi kazne Hajduku napisao splitski dogradonačelnik.
    3
    kad je josip klemm isto to učinio s cibonom (slučaj šarić) "hrvatski" dorh je odlučno po službenoj dužnosti krenuo u akciju gonjenja aktera.
  • Ali
    2.7k

Mogli bi neki iz zeke prijaviti ovaj oblik financiranja uefi. Koliko znam oni su prije par godina zabranili postojanje neke vrste "private equity fond" nad igracima jer su tu bila mutna posla to je ono kad je morao raspustati Andy Bara ona privat a ulaganja...

Cisto sumnjam da si je Babo uzeo u osiguranje dionice kluba, jer one realno ne vrijede nista, tj. tri place Livaje je u osnovi ukuona trzisna vrijednost svih dionica kluba (javna drazba stecajni upravitelj Konstruktora i Keruma...)
    A ovi ugovori gdje treca strana daje lovu za place a profit i povrat imaju od % iduce prodaje su jako upitni jesu li po propisu. I kak to da se to gura pod tepih od ak su oni 100% transparentni itd...
  • vjeko1701
    15.6k
    A iskreno nekak ne vjerujem u to baš iz ovih svih razloga. Netko tko im je opozicija (primjer Šimac ili bilo tko drugi) bi bez problema to prijavio negdje i ovima bi prijetile drakonske kazne.

Jedino kako ovo mogu vidjeti je da je tako netko dao taj novac klubu u obliku pozajmice (ako je to moguće)
  • Blue98
    795
    ta72pv9k7nednjmz.jpg
    Jer je hnl jaci od la lige logicno
  • Crusades
    16.3k
    I to Modrić ima ocjenu 7.30, a magarac 7.36
    Baš evidentna i očigledna razlika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.