• Mali Zeus
    17.4k
    Samo njegovi citati od danas bi napunili oko 2 strane ove teme.
  • Keyser Soze
    13.7k
    zbpfn6ocgsqeihpm.jpeg

Točno sam znao da će tovarsko glasilo imati ovu objavu.
  • Dudu
    2.6k
    Ha jbg, ovo je tužna činjenica, a ne shit of the day
  • reziser
    7.5k
    nikad mi nece biti jasno izbjegavanje zagrepcana, dinamovaca stadiona u Kranjči..... ma zapravo i na maxu...
    neopisivo tuzan zbog toga
  • og1986
    2.9k
    Kako je rekao Štimac. Ako se ne osvoji titula, bježi kud koji mili moji. Ova euforija će samo tome pridonijeti. "Ne razume oni gore taj osićaj"
  • Keyser Soze
    13.7k
    Njima će i kup bit vrhunski uspjeh tako da mislim da ne bu došlo do takvog scenarija.
  • Keyser Soze
    13.7k
    nikad mi nece biti jasno izbjegavanje zagrepcana, dinamovaca stadiona u Kranjči..... ma zapravo i na maxu...reziser

Budem ti objasnio, nikom se ne da smrzavat na lošim stadionima u doba streamova i raznih arenasportova. Više su nenormalni ovi koji dolaze :rofl:
  • og1986
    2.9k
    Kup može zamagliti uspjeh ali ne i financijsku situaciju.
  • reziser
    7.5k
    Budem ti objasnio, nikom se ne da smrzavat na lošim stadionima u doba streamova i raznih arenasportova. Više su nenormalni ovi koji dolazenamodi grebza

piva, čips, fotelja i forum.... i da..zima je... pa kolko put su mi rekli...kaj je tebi da ides na tekmu? a ja..kaj je vama da NE idete?! zima, stadion, wc..blabla...sranja
  • Boogieman
    330
    Pa ništa čudno. Mnogobrojnoj tovarskoj dijaspori u Zagrebu je blagdan kad im konačno dolazi njihov Hajduk. Malo im zagrije srca u hladnom i sivom gradu u kojem su primorani živjeti, te ih nakratko vrati u dom pun topline svojih ljudi.
    3
    Ali nije to bilo sve, poslije prve želje cijeli je stadion u jedan glas skandirao "mrzim Dinamo"....cijeli članak komedija hahahahhah fritula za božić prigodno
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/uvrede-dinamu-zvizduci-sucima-kakav-docek-za-osjecane-uz-hajdukovce-ovacije-dobio-i-nas-tenisac-15135133
  • og1986
    2.9k

Znači novinar svršio valjda 3 puta dok je pisao tekst. Kakva luda euforija e, ja gore navijanje na punom stadionu dugo nisam čuo.
    Okrenem na Tottenham Liverpool tamo svi sjede i opet se više čuju.
  • og1986
    2.9k
    "Atmosfere splitskog derbija ne bi se u nedjelju postidio niti Superclasico, stadion se već sat vremena uoči utakmice pretvorio u grotlo kao kada Boca dočeka River. " SN

Mit poljudske atmosfere se ispuhuje. Nakon nekoliko nastupa Hrvatske i danas protiv Osijeka, više nemaju niti to. Ali čini se da neki novinari iz pete izvlače ideje da se mit nastavi.

Usporedba sa superclasicom... Niti jedna atmosfera u Europi se nemoze usporediti s time, a kamoli kaj god je ovo danas bilo. Smiješno
  • Captain America
    20.4k
    Ljudi znaju poginut u vrijeme Superclasica, ovo danas su došli snimit pokoji story za Instagram i da kažu da su bili. Ubrzo ni Slobodna Dalmacija i Dalmatinski portal neće moći održavat mit poljudske atmosfere.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jedva cekam derbi dolje, pisanje po tovarima i na terenu i na tribinama, treba potpuni ugasit juznjacku euforijicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.