• xavier
    12.1k

On će apsolutno raditi svoj posao u smislu da će tražiti dostupne igrače i pripremati materijale oko toga, ali znam kako Mamić funkcionira i što se tiče izbora trenera, Jozakova riječ će tu vrijediti otprilike kao i naša. Isto kao što Vlatka donosi odluke oko kluba.
  • superhik
    12.1k
    Prošlost me je učila da je čovjek od Mamićevog povjerenja moj čovjek od nepovjerenja.
    No, vrijeme će pokazati.
  • Captain America
    20.4k
    Ja ovo dovođenje Jozaka vidim ko potvrdu da je i mafija konačno uvidjela da je vrag odnio šalu. Klub protiv kojeg nisi slavio pobjedu u derbiju u 5.mjesecu te rastavio na proste faktore na domaćem terenu.

Jozak je za naše uvjete teškaš (ne sumnjam u veliku euforiju u medijima da je preuzeo funkciju u Osijeku ili Hajduku) i sigurno ne dolazi bit marioneta jer je to mogo bit doslovno bilo tko. S Bjelicom je podijeljeno dovođenje igrača šljakalo do dolaska Zorana. Sam je Zdravko reko da je Bjelica tražio Dilavera, Kadziora i Leovca, a blagoslovio dolazak Orše, Petka, Bogoljuba... Bar se sad ne moramo brinut oko povratka Zorana u klub (doduše nema šanse da Jozak postane heroj među navijačima ko što je to bio Bjelica) i ovo bi moglo funkcionirat.
  • xavier
    12.1k

"Bar se sad ne moramo brinut oko povratka Zorana u klub"?

Pa Zoran je bio u klubu dok nije morao pobjeći pred zakonom. Ne moramo se brinuti dok god je bjegunac pred zakonom, a ne zato što je Jozak došao.
  • Captain America
    20.4k
    To sam i mislio da je bjegunac i da Jozak nema s tim nikakve veze.
  • LovroZG
    1.3k
    Nije mi baš jasno čemu tolko oduševljenje Jozakom? Di se on iskazo da je dobio tu etiketu stručnjaka? Kolko vidim, on je sam kod nas bio sportski direktor. I to na pet mjeseci do sredine prijelaznog roka u kojem smo doveli Doumbiju i Lecjaksa. :chin:
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Doumbiju i Lecjaksa. :chin:LovroZG

A ni jedan ni drugi nisu ništa realno bili. Pogotovo Lecjacks
  • Woot
    101
    Kaj se priča, ko je bliže, Jakir ili Zekić?
  • Eduardo
    27.5k
    Kaj se priča, ko je bliže, Jakir ili ZekićWoot

Maksimiru ili Međugorju?
  • Woot
    101

Neki koji će se, očigledno, morati sviđati oboma
  • xavier
    12.1k
    Maksimiru ili Međugorju?Eduardo

Zekić Maksimiru (75 km), ali zato je Jakorović puno bliže Međugorju (samo 20 km) :cool:
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ako dođe Zekić stvarno ćemo žaliti za Krznarom. Pa čovjek je po mišljenju Osječana čisti alkoholičar.
    Kao trener su mu reference mađarski i hrvatski davljenici.
    Ma nek se nose u tri pm svi.
  • Mališan
    1.9k
    Moža ova sezona i udaranje u dno bude prekretnica u upravljanju kluba. Štakori su se počeli međusobno gristi, financijski gubitak je vjerojatan. Ak nestane love možda nestane i motiva za krađu odnosno "upravljanje" pa na neki način se napokon dogodi neka promjena ili neki kurac. Ne znam, vjerojatno samo sanjarim.
  • SAS1987
    19.2k
    Pa čovjek je po mišljenju Osječana čisti alkoholičar.marcio amoroso

Ako je Zekić alkoholičar onda im za perfektan trio fali još samo Zahović. Dva alkoholičara i jedan narkoman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.