• marcio amoroso
    47.5k

Nekada je korak nazad nužan ako se želi naprijed.
  • Captain America
    20.4k
    Opet probat nagovorit Pjacu da se vrati? Ne pratim Seriu A, al vidim na TM da igra u Torinu i napadača i na oba krila. Nema neke velike novce sigurno tamo, posudba ističe 2022 i sigurno mu je ovakav Dinamo respektabilan u europskim okvirima privlačan.
  • Olmic
    5.5k
    Novi trener Dinama bi trebao biti Jakirović prema mojim saznanjima..
  • Armagedon13
    959
    Romeo Jozak + ili - ?
  • marcio amoroso
    47.5k

Od Amre, Vlatke i mumije je sigurno kompetentniji, od Antolića također.
  • Armagedon13
    959
    Je ima najbolje reference,a i nije šonjo ima jezičinu
  • miro
    8.1k
    pitanje je koliko je tu Mamić imao prste u odabiru, a svi znamo odgovor
  • Captain America
    20.4k
    Mene je kupio gostovanjem kod Ivkovića. U strogo nogometnom smislu, najbolji podcast koji je Ivković odradio (razgovor s pokojnim Herr Ottom, Ćirom i Marom je daleko ležerniji bio).

Još nešto, Jozak vodi brigu o psihološkom aspektu kod biranja igrača, a i jučer je u Germanijaku bilo spomena da momčad psihološki jako loše stoji. Sretno mu bilo, vjerujem da će bit uspješan.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Mene je kupio gostovanjem kod Ivkovića. U strogo nogometnom smislu, najbolji podcast koji je Ivković odradio (razgovor s pokojnim Herr Ottom, Ćirom i Marom je daleko ležerniji bio).Captain America

Elokvencija nije isto kaj i egzekucija.

Dokazani primjeri Igor Štimac kod nas i Gary Neville vani.
  • Captain America
    20.4k
    Slažem se, al nije Jozak neki anonimus ili početnik. Radio je u Dinamu i imao impresivne rezultate. Nadam se da će ipak nekog iskusnijeg trenera dovest, a on se bavit poslom SD.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Slažem se, al nije Jozak neki anonimus ili početnik. Radio je u Dinamu i imao impresivne rezultate.Captain America

Da ne bismo samo glorificirali, za njegovog mandata su iz omladinske škole potjerani Majer, Pjaca, Krovinović i Petković.
  • Woot
    101
    Kaj nije Jozak spominjan samo u funkciji SD? Ne vjerujem da je on izbor za trenera..
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Na podcastu utakmicu po utakmicu spomenuti Jakirović i Zekić kao dvije opcije na koje je sužen izbor. Sad jel to istina ili nije, ne znam...
  • Mulec86
    442
    Izuzev Jakirovica koji ima potencijala i Zekica za kojeg smatram da je solidan trener mislim da ovakav popis ljudi za koje se spekulira nebi naso ni Malnar. I dalje sam stava da u ovim imenima nema pravog trenera kakvog Dinamo zasluzuje i da im je Dinamo plafon karijere ,a nekima i busenje oblaka.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Zekić mi je simpa, ali to je to. Po meni je on trener koji nema potencijala za veće klubove, možda sam u krivu, ali ono što je radio u Osijeku je možda bilo OK. Ali upravo to, bilo je samo ok...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.