Otvorite anonimnu karticu i plaćeni članci postanu neplaćeni, i čitaš šta oš.. Ma da iskreno, ja ne čitam te jugo novine JL, VL, Index, Telegram, Index ili telesport kad onaj ćelavi srbin piše pa vam ne bi ih preporučio ništa od toga.. — Navijač Dinama
Telesport — Mali Zeus
To čitam Frančeskia i Lazarušića mahom radi košarke i Hrvoja radi NFL. Od nogometa Vrdoljaka, Mlinarića i tjt.. Ostali svi neki generali nakon bitaka i gade mi se. Ćelavi kojem je opljuvat Dinamo i Hrvatsku repku te državu draže nego kruha se najest je najveće dno.. danas nažalost u hrvatskim medijima uspjevaš najviše ako pljuješ državu i govoriš kako je "prije bilo bolje". Zato on pacijent piše za The Guardian( najpoznatije svjetske lijevo-liberalne novine na svijetu). — Navijač Dinama
onaj ćelavi — Navijač Dinama
Ćelavi — Navijač Dinama
Osim pristranosti na Telegramu mi idu na živce oni njihovi debilni naslovi članaka. — Mali Zeus
Ekipa im je katastrofa, počevši od Pavića jr., Sanje Modrić, Holige, Fižulića i ostatka. Jedini koji mi je OK je Repecki i dio sportskog kanala. — Crusades1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.