Skoro isti, osim što je Petkoviću Oršić nabacio na glavu, a Andriću po travi na peterac — Neki tip sa Zapada
Jednu forcu mislim da nisam spomenuo nikako ovdje na forumu. Ljudi moji, niste svjesni kakav centaršut ima mali Bulat. To je strašno. Pratim ga još iz Šibenskih dana. Ja bolji centaršut nisam u Dinamu vidio od Mlinke. — deda
prvo poluvrijeme gledao neki stream engleski komentator. lik je jednom spomenuo "loud crowd".
drugo poluvrijeme gledao arenu . komentator niti jednom nije spomenuo atmosferu, navijače, ništa. oko njega grmi na sve strane lik hladno priča svoje i ne hebe 1%. inače mu je glas i ton za najavu vlakova na kolodvoru a ne prijenos tekme ali ovako ignoriranje nisam nikad vidio. jedino uzbuđenje je doživio kad je izlazila kara a ušla kita. — andrija91
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.