• dinamo vitez
    678
    Vlak je isto vidno oduševljen :lol:
  • marcio amoroso
    43.5k

Vlak je flašu gemišta klepnuo :yum:
  • BluePhone67
    5.2k
    Vlak je isto vidno oduševljendinamo vitez

475l934voj21hhuu.png
    :lol:
  • Jaki
    100
    Ivo se vratio kuci a vlaka dofurali drito iz birtije
  • deda
    38.7k
    Vlak je oduvijek takav bez brige
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Kažu drugi portugalac preskup, dovodi se za besplatno lijevi bek Toulusea
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-dovodi-reprezentativca-svicarske-igrao-je-i-na-sp-u-628786

Nemam blage ko je taj, ali ima dobre reference. A što se tiče Ive, dobro nam došao! Meni najdraži bek uz naravno Etto-a
  • Jaki
    100
    Jako zanimljiv igrač mogao bi biti kao Teophile kapitalac ali najbolje od svega sto besplatno dovodimo odlične igrače,naravno i zbog rezultata u europskoj ligi u stanju smo dovodit kapitalce.
  • deda
    38.7k
    Ovo što sam ja vidio na brzinu na TM nije loše. Poprilično standardan u Toulouseu. Ne kužim zašto mu nije produžen ugovor pogotovo što mu je vrijednost trenutno najveća u karijeri - 2,75 milja
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    nekako nisam siguran da možemo dovodit takve igrače samo zbog uspjeha u EL, to je više zbog statusa kluba i solidnog/dobrog rada godinama dosad. Samo je razlika što sada zapravo dovodimo igrače solidne jer imamo trenera koji zna što hoće i što radi što je sigurno dodatni pull.
  • Hipo
    408
    Pinto napušta Norwich koji se plasirao u Premier league.
    Mislim da to puno govori.

Prakticki nije ni zaigrao za norwich godinu dana.

Ali za nas je pojacanje, barem mislim da je tako.
    Stojanovic ionako ima neke ponude.
  • deda
    38.7k
    A čuj ljudi komuniciraju. KTC mu veli, gle plaća ti je ista, liga puno lakša, ne moraš se ubijat, nemaš godišnje 25 utakmica za polomit se nego možda 12-13. Klub je ozbiljan, plaće ne kasne, klima ugodna, žene zgodne, hrana bolja nego naša. Štaš više?
  • deda
    38.7k
    Jako je dobar rezon tog potpisivanja iskusnih ljudi bez ugovora. Njima su možda zeru pretanki, a nama su upgrade i velika škola za našu mladost od koje živimo. Nećemo mi ni na Pintu, ni KTC, ni Dilaveru zaraditi ni kune od transfera, ali su nam ti igrači donijeli nemjerljivu korist.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    deda ja nebi baš toliko ni podcjenjivo HNL koji je 15 liga svijeta, a možda uskoro i bolja. To je ko da je nekome ko dolazi iz championshipa ili donjeg djela liga petica ispod časti igrati za najbolje kluba Belgijske ili Austrijske lige. Plus čak i su u mogućnosti imati više jačih utakmica u Dinamu (znači kvalifikacije i minimalno recimo 6 utakmica u Ligi prvaka ako u nju uđemo) što je više nego u recimo jednoj Francuskoj ligi gdje su tu 2 utakmice s PSG -om, te Lyon i možda Monaco od kojeg je i DInamo bolji ove sezone, jest da zasad smo malo slabi što se tiče konkurencije u HNL-u ali i to se popravlja
  • xavier
    12.1k

Da te Francuzi čuju kako pričaš da je kod nas bolja hrana...

:cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.