• flexXy
  350

  To vise govori o nama Hrvatima koji smo dozvolili da nas takva govna gaze u vlastitoj drzavi.
 • Markelo
  615
  Pišeš nekome kako ne zna tu frazu a ni sam je nisi napisao u punom obliku, ili je možda preteško napisati i ovo "ceo". Bilo kako bilo, ne govorimo o rješavanju problema već pravljenju novih, bezveznih.
 • martens
  272
  A koji je problem s biljeznicom? Zastava, silueta vojnika ili natpis?
 • Neki tip sa Zapada
  4.6k
  nije definirano.

  Oni koji problem vide nisu specificirali, budući da potpalu najaviše za cijelu bilježnicu, sve sa zastavom, siluetom vojnika i natpisom.

  Ostaje nam nagađati što najviše "probada" osjetljive okice.
 • Navijač Dinama
  2.1k
  Ostaje nam nagađati što najviše "probada" osjetljive okice.Neki tip sa Zapada

  Nisam 100% siguran, ali vidim da se prašina digla na ovo, pa mislim i kontam da je to to w9ahj1ubzbn77r2d.jpg
 • Navijač Dinama
  2.1k
  aha. Ja ne vidim ništa pogrešno ili loše u ovome. :smile:
 • Crusades1986
  3.2k
  d8cxf1uwzgn97ssx.jpg

  Imamo novog/starog premijera.
 • Jaro
  228
  izmjenjena zastava, a retorika kao dok sam ja bio klinac. Samo kaj su tada velicali tita i partizane...
  Al nevezano za to, zakon je kako je od statusa na drustvenoj mrezi jedne osobe ovo pretvoreno u nacionalni problem i temu... jbt mediji... i da, blago nama ako nam je ovo problem...
 • Neki tip sa Zapada
  4.6k
  je li natpis primjeren, ako je u njemu problem, neka prokomentiraju dječji psiholozi.. ali nema toga društva koje ne replicira svoje vrijednosti kroz obrazovni sustav. Neki će reći da mu je to dobrim dijelom i svrha..

  Koliko pametno, primjereno dobi, koliko suptilno -može biti tema.

  Međutim, to nije tema. Ovom "aferom" nametnuta tema nije primjerenost sadržaja dobi ili čak ni primjerenost vrijednosti kao takvih.. nego trebaju li te vrijednosti biti implementirane eto i tamo gdje je "10 nacionalnih manjina". A to je već posve drugi problem..

  Drugim riječima, ako nam smeta silueta vojnika na zastavi i ovaj natpis, onda nam smeta jer to nije za djecu od 12 godina, na primjer, a ne zato što u školi ima Mađara, Roma i Srba. Velika razlika..

  Svoju djecu učim i da vole svoju zemlju i da kritički misle pa sam prilično siguran da ih silueta vojnika na hr zastavi i taj natpis ne bi niti traumatizirao, niti razjario, ali bome niti učinio poslušnim robovima sustava.

  A što će naučiti klinka čija će starija seka spaliti tu strašnu bilježnicu?
 • immerwieder
  451
  meni silueta vuče na partizana, ne vidim u njoj našeg vojnika nikak
 • Jaro
  228
  meni nije problem ni natpis ni slika ni silueta "partizana"... Ja sam imao i vojne avione i tenkove, i glazbenike i ne znam kakve sve motive na biljeznicama pa evo danas normalno funkcioniram...
  Meni je problematicna, kao valjda i svima normalnima, reakcija medija na status anonimne osobe na drustvenim mrezama... A sve je krenulo od index.hr koji valjda hr zastavu i grb ne mogu ni zamisliti a kamo li vidjeti... Naravno svi ostali su se zakacili ko i svaki put i uspjeli narodu prodati debilnu raspravu...
 • Jurki
  69
  A sve je krenulo od index.hr koji valjda hr zastavu i grb ne mogu ni zamisliti a kamo li vidjetiJaro

  Da, a kune im ne smetaju. Prokleta piskarala. Dok hrpetina problema koje imamo svi su nebitni i marginalizirani. Boli njih tuki za poskupljenja, bitno da ih jebe tamo nekakva bilježnica zbog koje se javila nekakva isfrustrirana kuja.
 • vjeko1701
  797
  Ma ova borba sjw vs konzervi je jako naporna a kod nas se tek zahutkava.

  Naravno apsolutno podržavam odbijanje klečanja u ime zapadnjačkih kolonijalnih zločina starih nekoloko stoljeća (i američkih društvenih problema danas) Po takvome bi austrijanci trebali klečati za nas i ostale ex-au narode čija je populacija većinski bila kmetska kaj je praktički bila srednje i istočno-europska varijanta ropstva koja iako je bila manje užasna je trajalo puno puno duže.

  Ono kaj je ovdje bilo nepotrebno je stavljanje vojnika jer realno vojska nema nikakve veze s ovim niti je ovo stvar bilo kakvog rata. Nije vojnik jedini koji može ponosno stajati nego bi to trebao cjelokupni narod. Isto tako, djecu se ne bi trebalo politički indoktrinirati kroz obrazovni sustav ali to se radi po cijelom svijetu i po tome smo daleko od najgorih (bilo u regiji ili u svijetu)

  O indexu ne vrijedi trošiti riječi.
 • Neki tip sa Zapada
  4.6k
  djecu se ne bi trebalo politički indoktrinirati kroz obrazovni sustav avjeko1701

  Svaki (društveno-politički) sustav teži samoočuvanju, a ne samouništenju. ;)

  Kad i kontra sebe radi, ne radi to svjesno.

  Naravno da nema tog javnog obrazovnog sustava na Zemlji kroz koji djeca ne postaju objektom prijenosa politički poželjnih vrijednosti.

  Međutim, da je to nešto posebno uspješno.. i nije baš. Ili nije svugdje.

  Da jest, živjeli bismo i dalje u SFRJ i svi slavili 29. novembar, a povijesne događaje svih 23 milijuna Jugosa razumjeli bi i tumačili na isti način.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.