Ne možeš napisati da je dobro kad nije baš (osim rezultata). U HNL-u škripi i rezultat. — The Undertaker
Bez stresa?
Pa dinamo je visio kao luster, od momčadi koja je slabija za klasu. Prošli se, al dojam je loš i to ne samo na ovoj utakmici. — db-izbjeglica
Sve ti stoji. Pa onda Tottenham 3:0 i četvrtfinale EL s osvajačem Villarrealom.Mi smo ovakvi bili i proslo ljeto, mozda cak i losiji. Patili smo se s Clujom i Ferencvarosom od kojeg smo ispali. Zdrijeb nam onda dodijeli Floru pa s njima do pred sami kraj imamo tek 2-1 sto njima znaci aktivan rezultat. Sreca pa zabijamo i ne zivciramo se u produzetcima.
Igre protiv Feyenoorda i CSKA nisu bile cemu. Feyenoord nas je mogao i dobiti, fulali su penal. Tko zna kako bi ta sezona zavrsila da smo izgubili. Ni protiv Wolfsbergera mi nismo odigrali nista specijalno. Vise su bili oni losi nego sto smo mi bili dobri. Onda se ukaze Beli i kao da je bacio magiju na ekipu. — Infinity
Uopće nije poanta u jučerašnjoj utakmici, da je ona izolirani slučaj, problema uopće ne bi bilo.
Međutim, ovo nije bila prva utakmica sezone, već ih je podosta odrađeno i dojam se ne popravlja. — db-izbjeglica
Potpuno, ali potpuno identična situacija je bila prošlo ljeto. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.