• Carrasco
    7.3k
    Rozić :fire:
  • Carrasco
    7.3k
    Crnac :fire: :fire:
  • deda
    48.5k
    Prekrasni golovi i danas.
  • Baneki
    812
    Primili gol u sučevoj nadoknadi i ništa od finala ako Odense pobijedi Maribor
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ako je ovo najbolje što imamo, posebno od struke, onda smo na jako lošem putu.
  • deda
    48.5k
    Tipičan juniorski nogomet, brdo grešaka, smiješnih situacija i kao obično pobjede sami sebe.
  • deda
    48.5k
    Ako je ovo najbolje što imamo, posebno od struke, onda smo na jako lošem putu. — marcio amoroso

A taj Bandić je već milijun godina tu, ni meni nije jasno da se nema boljeg trenera od njega.
  • Carrasco
    7.3k
    Promašiš zicer za 3:0, dobiješ retardirani crveni i primiš dva gola za 5 minuta. Valur vol.2
  • Baneki
    812
    Taj Bandić je u Dinamo doveo Šunjića za 0 kuna, a Dinamo ga je prodao za 7 milijuna eura, i to nakon što su ga gledali brojni Dinamovi skauti bezbroj puta. Očito zna više od drugih neke stvari oko mladih igrača.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/odlazi-odavde-kako-je-jedan-nas-nekad-slavni-klub-zbog-nevjerojatno-bizarnog-razloga-potjerao-hrvatskog-reprezentativca-9167159
  • deda
    48.5k
    Čovjek je 17 godina trener već u mlađim kategorijama. Svaka mu čast, ali nisam nikad bio dojma da je on neki "big" trener.
  • marcio amoroso
    54.4k
    A taj Bandić je već milijun godina tu, ni meni nije jasno da se nema boljeg trenera od njega. — deda

Kao prvo čovjek izgleda kao da je maloprije pojeo tele. Kao drugo lik uvede Tueta i nakon 15 minuta ga izvadi van. Kao treće momčad mu prima gol gdje je 6 na 2 u odlučujućoj utakmici.
  • LovroZG
    1.3k
    Bandić je Milanov bratić. Možda je i to (bio) faktor.
    Makar ko zna jer se njega znalo i hvalit sa svih strana za klupske uspjehe u mlađim kategorijama.
  • Baneki
    812
    Ne bih ga ja ocjenjivao na osnovu jedne utakmice. Bandić je najtrofejniji Dinamov trener, tako ga od milja zovu jer redovito osvaja s mlađim generacijama prvenstva. Sad su prioritet juniori pa su ga postavili tamo. S klincima treba znati raditi, uz ona nogometna znanja treba biti i dobar pedagog, pa to što je dugo vremena u tim vodama mu samo može pomoći u radu, uz to ima i "oko" za procijeniti talent.

Kako mi klinci igraju u zagićima i limačima viđam na klupama svakakve trenere, neki su rođeni za to, neki nisu.
  • marcio amoroso
    54.4k
    S klincima treba znati raditi, uz ona nogometna znanja treba biti i dobar pedagog — Baneki

Pa šta ti kažeš na to da Tueta izvadi van nakon 15 minuta? Meni nećak također igra ozbiljniji nogomet, čak je sad pozvan u kamp od nogometnog saveza Njemačke pa također gledam dosta nogomet u mladim uzrastima i vidim svakakvih trenera. Meni je ono iskreno bezveze.
  • Baneki
    812

Pa je, to je iskreno bez veze ovako s tribina/tv-a, bilo bi zanimljivo čuti od njega razlog. Dobro, bili su s igračem manje, htio je sačuvati rezultat pa izvadio napadača, tko zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.