• Carrasco
  3.1k
  Odense pobijedio Maribor, ništa od finala.
 • Navijač Dinama
  4k
  6-0 vodimo. 2X Rozić, 2X Šaranić i po gol Crnac i Baturina.
 • deda
  12.3k
  Na koncu 7-0, zadnji gol Moreno Vušković.
 • marcio amoroso
  13.6k
  Moreno Vušković.deda

  Jel on ono stričević od Vuškovića iz Hajduka?
 • deda
  12.3k
  Je
 • deda
  12.3k
  Uzet ću si za pravo ocijeniti treće mjesto na Ramljaku neuspjehom. Momčad koja je evidentno nogometno i tehnički jača od svih skoro za klasu nije osvojila turnir. Zašto nije? Zato što u nekim segmentima zaostajemo drastično za Europom. To je prije svega rad na psihi igrača, naši dečki jednostavno nemaju dovoljan fokus tj. koncentraciju. Nadalje ustrajnost i donošenje odluka. I zadnja stvar nedopustivo, fizika. Mi moramo biti energetski biti puno jači. O treneru koji u tri dana dođe od 3-1 na 3-2, 1-0 na 1-1 i 2-0 na 2-2 ne bih puno riječi. Jedina isprika mu može biti što je tek nedavno preuzeo juniore, ali za nekog tko je trener u mlađim kategorijama Dinama već 17 godina nedopustivo u tri dana prokockati 2 i umalo sve tri tekme.
 • Kwedi
  3.6k
  Ne bih tako sudio. Protiv Fenera imaš 2:0, hrpetinu zicera i desi se crveni zadnjih pol sata te glupa greška kod prvog gola Fenera.
  Kod puno ozbiljnijih ekipa u seniorskom nogometu se xy puta takve stvari viđaju; jednostavno kad te ne ide - ne ide
 • Mali dioničar
  7.3k
  Lijepo je osvojiti turnir ili prvenstvo, ali bitnije je napraviti igrača.

  Koga briga da se Modrić i ekipa nisu proslavili rezultatima u U-21 reprezentaciji.
 • deda
  12.3k
  Jasno da je jedino bitno stvoriti igrača, ali uspjeh na turniru mogu ocjenjivati sad, a ne za 10 godina. A sudim ne toliko o uspjehu kao o segmentima u kojima drastičmo zaostajemo zacdrugima što ne bi smjeli s obzirom na renome.
 • Mali dioničar
  7.3k
  Uvijek citiram finale Ramljaka 2013. gdje je Dinamo rastavio Hajduk 7:2, ali na kraju je najbolji igrač te dvije ekipe Pašalić.

  Dinamo - Hajduk 7:2, Finale, Hitrec-Kacian

  Dinamo: Miškić (58. Čavar), Bartolec, Pejić (52. Mamić), Stolnik, Biljan, T.Halilović (53. Fiolić), Kolar, Murić (56. Buljan), Brodić, Šunjić, Tolić (55. Nuriši)Â

  Hajduk: Tomić, Cipetić, A. Barač, Bosančić, Vojković, Pašalić, F. Barač, Kušeta, Prskalo, Šimić, Lučić (Još su igrali Basha, Hairlahović, Maganić, Jakšić, Livaja)

  0:1 Bosančić (3.), 1:1 Biljan (9.), 2:1 Brodić (13.), 3:1 Kolar (23.), 4:1 Kolar (45.), 5:1 Pejić (49.), 6:1 Brodić (50.), 6:2 Pašalić (59.), 7:2 Kolar (77.)
 • The Undertaker
  1.5k
  Kako to da fizički nisu spremni a prvenstvo počinje za tjedan dana?
 • Mali dioničar
  7.3k
  U prvenstvu se ne igraju utakmice svaki dan.
 • Baneki
  692
  Ova utakmica Dinamo - Hajduk iz 2013 je baš pokazatelj koliko su svi ti igrači još uvijek daleko od nekog uspjeha u seniorskom nogometu, tj. koliko malo njih će uspjeti napraviti neku ozbiljniju karijeru.
 • Beli
  128
  Ovaj Ramljak pokazao je kako i dalje nemamo desnog beka. Jedini desni bek bio je Filip Pobi, a igrao je najmanje. Ispred njega igrali su redom: Luka Romac, koji je desno krilo, Dino Mizić koji je stoper / lijevi bek, Maro Katinić koji je stoper i Filip Brekalo, koji je lijevi bek.

  Imamo uopće nekoga u nogometnoj školi koji ima potnecijal biti dobar desni bek?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.