Odlično rečeno! Zagreb ne moze znati kako je kad ti sruše kuću, razore grad, ubiju ljude... Ja sam imao 5 godina kad je počeo rat, do 1995.smo se igrali pod snajperima. Tak da mi se povraća od ovih što pišu o izljevima ncionalizma i sl. Što bi trebali, sređivati "komšijama" ulaznice i zagovarati bratstvo i jedinstvo?! Utakmica Dinama protiv Zvezde ili Partizana nikada neće biti obična utakmica, nikada! Ako to slučajno postane, ona nek sve ide u pm.
Što se tiče ulaznica, na godišnjem sam pa sam stavio ženu i djecu u auto, prevalio 200+ kilometara, kupio ulaznice i otišao u Zoo. Mogao bih nabrojati bezbroj takvih primjera kroz navijački staž. Nije fer od kluba jedino prema nama koji nismo iz Zg. Vi što ste na moru pa nisu vam otišli svi prijatelji, rodbina i ostali koji bi vam mogli kupiti karte! Živim za time da gledamo Zvezdu ali zbog ovakve pompe i budalaština neka prođe Sheriff Zvezdu. — InatiseSlavonijo
vjerojatno dobili do nedjelje popodne slobodno.. — Olmic
To je malo puno. — Beowulf112
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.