• Majki2111
    4.3k
    Moram pohvalit jučerašnji dres gostujući žuti. Sviđa mi se nakon kaj smo ga vidjeli po danjem svjetlu bez efekata.
  • SAS1987
    20.7k
    Se zna koliko Adidas godisnje plača Dinamu?
  • flexXy
    3.4k

Mislim da je bilo oko 100k eura prije 2 sezone, a sad po novom ugovoru nisam siguran. Uglavnom premalo za ove genericke dresove, bolje da nam macron ili umbro naprave dresove kakve treba pa makar nam ne plate.
  • SAS1987
    20.7k
    100k? Kikiriki.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ne bih imao ništa protiv da imamo Kelme, Macron ili neki drugi manji proizvođač ako bi dresovi bili unikatnog dizajna.
  • puxigadjurdja
    3.3k

hummel :)

Ja već vidim fini, jednostavni plavi dres sa bijelim strijelama na rukavima. za prste polizat
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja već vidim fini, jednostavni plavi dres sa bijelim strijelama na rukavima. za prste polizat — puxigadjurdja

denmark-2020-2021-kits-9.jpg

Vidi ove divote, sad zamisli modri takav. Možda i neki vodeni žig kao što se devedesetih radilo.
    :blush:

btw ispravak mislio na Hummel napisao Kelme. :grin:
  • Infinity
    21.5k
    btw ispravak mislio na Hummel napisao Kelme. — Mali Zeus

Bas sam htio napisati kako Istra nosi Kelme i kako im je kvalitet ocajan.

Meni se Hummel bas svidja, imam nekih stvari od njih i stvarno je kvalitetno. New Balance mi je mokri san, al ako mi je NB No1 onda mi je Hummel definitivno No2.

Meni i nije toliko stalo do unikatnog dresa koliko mi je stalo do raznolike ponude u shopu. Naravno da klub to moze napraviti s nekim drugim dobavljacem opreme, ali mi je nekako ljepse vidjeti da nam to nudi sluzbeni dobavljac opreme. Uostalom, te marke poput Hummela i nisu toliko ucestale i neki dres iz kataloga ne bi nosilo pola Europe, jer pola Europe nosi Adidas.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Meni i nije toliko stalo do unikatnog dresa koliko mi je stalo do raznolike ponude u shopu. Naravno da klub to moze napraviti s nekim drugim dobavljacem opreme, ali mi je nekako ljepse vidjeti da nam to nudi sluzbeni dobavljac opreme. Uostalom, te marke poput Hummela i nisu toliko ucestale i neki dres iz kataloga ne bi nosilo pola Europe, jer pola Europe nosi Adidas. — Infinity

Imaš pravo, važna je i ponuda trening opreme i casual odjeće u shopu i s te strane je ok ponuda, moram reći.
  • xavier
    12.1k
    Ne bih imao ništa protiv da imamo Kelme, Macron ili neki drugi manji proizvođač ako bi dresovi bili unikatnog dizajna. — Mali Zeus

Vidi ove divote, sad zamisli modri takav — Mali Zeus

Dobro, onda želiš unikatni dres kakav nitko nema ili ne? :smile:

Moram priznati da mi je to sasvim nebitno...samo nek je dres lijep, a sasvim mi je svejedno radi li ga Adidas ili Macron te imamo li takvu majicu mi jedini na svijetu ili je imaju i Millwall i Malaga. Dres ionako nije "isti" jer čisto sumnjam da će oni imati dinamov grb :wink:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Unikatni a da baca na ovaj. :smile:
  • marcio amoroso
    54.2k
    Jel znamo kad izlazi taj svijetloplavi?
  • Olmic
    6.1k
    Dinamov treći dres će biti bijeli s plavim detaljima
  • Infinity
    21.5k
    Neki datum?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.