isti takoi ogroman problem je ta prevelika razlika između bruto i neto plaće — kinfa95
nikakvi drugi porezi ne mogu utjecat da se to smanji — kinfa95
licemjerje onih koji se zalažu da se plaće još "progresivnije" oporezuju, a istovremeno baštine 15mil kn u cigli. — Neki tip sa Zapada
onaj koji ima 5k kn plaće (ali naslijeđenu nekretninu od 150k eura) kmeči da je bogat onaj koji ima 12k kn plaću (i stan kupljen kreditom). — Neki tip sa Zapada
Uvođenjem poreza na nekretnine, država ta taj iznos može smanjiti porez na plaće. Da li će to napraviti drugo je pitanje. — The Undertaker
bez brige.. nekretnine, pa i drugu, treću.. ima puno veći broj Hrvata nego "visoku" plaću. Političko je samoubojstvo stoga oporezivati nekretnine (ne onu u kojoj živiš, već rentijerske, a pogotovo neupotrebljivane), a smanjiti porez na dohodak.
Jer onaj koji ima 5k kn plaće (ali naslijeđenu nekretninu od 150k eura) kmeči da je bogat onaj koji ima 12k kn plaću (i stan kupljen kreditom).
Prvih je više nego drugih. — Neki tip sa Zapada
ovdje pričamo o licemjerju hrvatskih ljevičara, tj. salonskih lkevičara.
da se mene pita plaćali bi najmanji porez na svijetu, jebe se mene koliko netko ima kuća i nekretnina.
nemoj platiti lipe poreza na to, al budimo dosljedni. okanite se onda i moje imovine.
ne možeš glumiti radikalnu ljevicu sa 10 nekretnina u svom vlasništvu!
jednostavno ne možeš, to je kontradiktorno na toliko razina da to nisu istine. — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.