• superhik
  634
  U "dobrim starim vremenima" iz kluba bi rekli da se radi u nemogućim uvjetima pošto u tjednu prije utakmice u uredima im je bila inspekcija.
  Očekujem neko slično opravdanje i sad.
 • namodi grebza
  791
  Čudi me da Ivek nije rekao nešto u stilu tog...
 • xyz
  60
  Krznar jednostavno ne zna i to je početak i kraj svega. Nažalost, dok ga se smijeni će se već kompromitirati natjecateljski ciljevi za ovu sezonu.
 • LovroZG
  453
  Ovo s reprezentativcima mi nije jasno. Već je to neko spomenuo, al jebemu mater, nisu prošla ni tri tjedna od Španjolske, a mi već guramo sve igrače u normalni ritam utakmica. Isto tako je Ademi starto protiv Valura na Maksimiru 16 dana nakon šta je ispo s Makedonijom s EURO-a. Pa kolko su oni odmora i treninga dobili. Bojim se da će ispast da ni jedno ni drugo nisu dobili.
  U vezi s time moram podsjetit da je baš Krznar bio biser od v.d. trenera koji je Henriquezu dozvolio da igra protiv Hajduka par dana nakon šta se vratio s Cope umjesto da ga pošalje na odmor. Jel zna netko kolko su dana odmora dobili reprezentativci? Po tome kak igraju ne bi reko da su se odmorili...

  Ništa ne bi falilo da su Valur i Belupo odradile rezerve koje su prošle pripreme pa su i uigrane. A za to vrijeme se moglo ostatak ekipe uigravat na treninzima. A još su se i ozljede riskirale na umjetnoj travi na Islandu.

  Ni igrači ni klupa jednostavno ne znaju reagirati na gol zaostatka. Već nekoliko puta sam to primjetio.marcio amoroso

  To ti je psiha. Čim primimo gol i gubimo “tamo gdje ne treba” odma kreču pritisak i nervoza jer “se to ne smije događati” pa onda idemo na silu da čim prije popravimo stvari.
 • marcio amoroso
  6k
  Ništa ne bi falilo da su Valur i Belupo odradile rezerve koje su prošle pripreme pa su i uigrane. A za to vrijeme se moglo ostatak ekipe uigravat na treninzima. A još su se i ozljede riskirale na umjetnoj travi na Islandu.LovroZG

  Upravo ovo sam pisao. Pa ti dečki su pripremne odradili momački. Pa daj im priliku, daj im da igraju.
 • Crusades1986
  3.2k
  hy19woop8aibhyuu.jpg
  Sve što trebate znati o zaposlenicima Dinama.
 • superhik
  634
  mislim da im marketing hendla neka vanjska agencija, a social media manager te vanjske agencije je negdje na pivici, ima upaljene notifikacije na Sofa Score i komentira.
  Meni je SC javio fulani penal.
 • xavier
  4k
  Čudi me da Ivek nije rekao nešto u stilu tog...namodi grebza

  On je samo ponavljao "šokantno", valjda je 20 puta to izgovorio, kao da smo izgubili od lokalnog ligaša, a ne od stabilnog prvoligaša.
 • marcio amoroso
  6k

  I nadao se do minut pred kraj :rofl:
 • namodi grebza
  791
  U točno 98:51 je izjavio da se čini kako Slaven uzima 3 boda :rofl:
 • xavier
  4k


  U stilu kao da traži "višu silu" da nešto napravi. Da prekine utakmicu, da sudi penal, da poništi gol Slavena...ali u 98. se pomirio da ipak ništa od toga.
 • superhik
  634
  jebalo me sve ako nije nakon utakmice Gazdi u Medugorje poslao :cry: na WhatsApp
 • SAS1987
  2.9k
  zar se zapad toliko raspada? :roll:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.