Povećati će se temperatura mora što će dovesti do manje ribe, biti će više suse što će dovesti do manje plodne zemlje. — og1986
To se već dogodilo i to je znanstveno dokazana činjenica, Nasini sateliti prikazuju led 1980. i 2020., polarni led se smanjio tri puta i sada su otvoreni vodeni putevi iznad Kanade i Rusije.katastrofične najave (tipa - do 2030. će se otopiti pola sjevernog pola — markoli
Mislim da kroz 20.stoljeće nije bilo zime bez većeg snijega u Zagrebu (vrijedi i za druga mjesta na kopnu). Godinama to više nije slučaj. Uzmimo za primjer Gorski kotar i Liku, do prije 15 godina je snježna sezona trajala puno duže. To nije slučajno, to je trajna posljedica.Ja se osobno sjecam zima od prije 20tak godina. — Infinity
Evo to je trillion dollar idea. Naći funkcionalan desalinizstor s kojim bi se mogla koristiti voda za piće i naropljavanje — og1986
Sigurno je da će se ljudi prilagoditi. Nije problem sam opstanak ljudi. Problem je što su promjene prebrze da bih ih većina država pratila i prilagođavala se njima. Npr. topljenje ledenjaka u Himalaji ostavlja Indiju bez vode. Imaš miljardu ljudi koji mahom žive od poljoprivrede i nemaju ništa od toga što će npr. Sibir postati ugodan za život. Vidili ste što se događa kad 2-3 milijuna Sirijaca zakuca na vrata Europe. Što bi bilo da zakuca 20-30 milijuna Indijaca? — The Undertaker
Pa to postoji, trenutno je skup — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.