Ja sam siguran da bi Tomašević i Troskot napravili promjene u klubu a vrlo vjerovatno i Klisović. Za ostale ne vjerujem.Puno mamićevaca u borbi za vlast u Zagrebu. — NORTE
Meni tu 'preduvjet je demokratizacija' zvuci samo kao izlika da ne bude stadiona. Bolje bi mi zvucalo 'provest cemo demokratizaciju i izgraditi stadion'. Oni ocekuju da se Dinamo demokratizira sam od sebe, mada bih rekao da ocekuju da se ne demokratizira pa da mogu imati argument za ne izgradnju stadiona. — Infinity
Ova uprava će nakon izbora pasti puno brže nego što mi očekujemo. Jedan poziv u ured za udruge koji se sada pravi glupim mijenja pravila igre. Uprava je u prostom padu i više nema nikakve političke protekcije.pa ak Uprava djeluje suprotno zakonu logično bi mi bilo da ak imam vlast da raščistim to odmah u prvih par mjeseci mandata — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.