Ako će stadion financirati klub (a financirat će ga) onda je potrebno najprije riješiti ustroj kluba a tek nakon toga ići u projekt novog stadiona jer bi inače gledali novu pljačku. Nećemo valjda sudbinu kluba za sljedećih 50 godina prepustili Antoliću, Vlatki i Amri? — SAS1987
Tko glasa za JPV, Filipovića ili Škoru je mrzitelj Dinama. Ako vam se ne sviđaju Tomašević ili Klisović onda imate Troskota. — SAS1987
Argument da sam ja mrzitelj Dinama jer glasam za Škoru je dno dna — NitkoBitan
Jasno i glasno su kazali (neki i godinama prije izbora) da će demokratizirati Dinamo. A Troskot je najavio i da će biti istrage o tome tko je odobrio nelegalan statut.A sta ce to Tomasevic, Klisovic ili Troskot napravit za Dinamo? — NitkoBitan
To kaj ti mislis da je Škoro recimo protiv demokratizacije il kaj ja znam sta jer koalira sa strankom ciji je predsjednik iste u Upravi Dinama je na razini toga da optužuješ Škoru da je nacist jer pjeva sa dečkom koji ima nacističku tetovažu. — NitkoBitan
Novi jadni pokušaj diskreditacije pravosuđa.zašto je Mamić prije par dana napisao neistine o Škori, razmisli malo... — NitkoBitan
Jasno i glasno su kazali (neki i godinama prije izbora) da će demokratizirati Dinamo. A Troskot je najavio i da će biti istrage o tome tko je odobrio nelegalan statut. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.