• GeneralNapoleon
    593

Pa i ovako izolirano ima realno isto znacenje. Prodali smo ga uostalom sada jer da ga nismo prodali na ljeto mozda ne bi isao u Inter pa bi bio razocaran.

Znaci prodali smo ga uostalom jer je Inter a igrac je bas htio i bio bi razocaran da mora jos jednu sezonu ostat???

Najsmijesnije mi je kako je to narativ gdje opcija ostanka jos jednu sezonu, sto od strane nasih ambicija ima totalno smisla, uopce ni u teoriji ne dolazi u obzir.

Narativ je prodali bi ga svakako na ljeto ali sad je eto vec dosao Inter i igrac zeli pa neka ide za sto nude.

I potpuno se slazem sto se tice tog kompleksa malog kluba. Neshvatljivo mi je od kuda to dolazi ali Maric bas zraci tim kompleksom u maltene svakoj drugoj izjavi. I to je nesto kaj mi se od pocetka uopce nije svidalo.

Mi trebamo bit svijesni da smo najveci klub istocno od njemacke i prikladno tome se ponasat.
  • Markelo
    3.1k
    Nakon ove izjave da sam Inter i da mi je interesantan recimo Stojković i čujem da Fiorentina nudi 10 milja eura, ja se javljam i nudim 6 milja eura i osjećam se dobro u svojoj poziciji
  • Plavi-9
    790
    Da si ti dobar sportski direktor mi ne bi bili razočarani
  • Jurki
    15.1k
    Ovo je obezvrjeđivanje kluba do daske. Znaci moze doci bilokoji klub sa Zapada da nas jebe i uzima igrace po diskontnim cijenama jer nas SD misli da ce mozda igrac vrijediti manje na ljeto i da je upitno dal ce se opet taj klub javiti.

Maricu - treba te nabit nogom vrit iz kluba. I jedva cekam dan kad Upravi i IO dopizdis i nadam se da bus letel niz Maksimirske štenge i kad se zatiras da letis do Sljemena... cim prije tim bolje.
  • Dudu 9
    449

Pa ni na članskom danu nije pokazao niti trunku samokritike. Ne čudi me ovaj intervu uopće.
  • Krizy
    51.6k
    Mislio sam da su samo tovari glupi da si izjavama spuštaju cijene igračima, ali očito i mi imamo konja za trku.
  • ElDorado
    1.7k
    Nesposobnost je obicno pokrivena pomanjkanjem svake samokritike i izjavama koje uvijek nesto opravdavaju i prilagodjene su trenutku i potrebama. U ono malo sta je trkeljao uvijek je pobijao samog sebe i prijasnje izjave. Dajte ljudi iz IO progledajte!!!!!
  • Jurki
    15.1k
    Uprava i IO na potezu ste.
    Ne treba prerano sjeci glave - al ovoj je vrijeme da odleti momentalno.

Tak kuburimo s budgetom tesko i onda jos ovaj majstor "krese" cijene igracima.

Edit: gdje su sad svi branitelji lika i djela MM?
    Stvarno treba sjebat klub do kraja da ljudi progledaju?
  • GeneralNapoleon
    593

Oni postavili tvrdog mi postavili mekanog.
  • E46
    1.2k
    ne znam sta reci, tužno, Maricu sam se odjavi sa funkcije.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Čemu nervoza? Napokon smo podigli renome. Da je Inter ponudio 5 milijuna tko smo mi da tražimo više? Poklanj... ovaj prodajemo igrača Interu, ej, Interu!!! Jebeš Tottenhame, Atalante, Milane, Chelseaje, West Hamove, Benfice i ekipu... Jebeš Olma, Gvardiola, Modrića, Kovačića, Brozovića i ostale. Povijest Dinama i DiZaNjE rEnOmEa je počelo s današnjim danom. Zapišite ovaj datum.

P.S. Gadljivo je kako se neki danima trude ovo opravdavati. U 2025. za Petra Sučića 14 milijuna :lol: :lol: :lol: Da vam nije previše?
  • E46
    1.2k
    apsolutno najveci plus za Polovaneca i dovođenje njega, trebala bi biti takva praksa da se najbolje trenere sa hns akademija dovodi u klub u skolu nogometa.
  • dinon7
    1.5k
    Hoće vise netko u toj upravi otvoriti oci i shvatiti da ovom čovjeku nije mjesto u Dinamu?
  • rokikaciga
    309
    Susreo sam se s Polovancem kroz zivot nekoliko puta...na terenu je mozda izgledao kao da mu je propuh u glavi (a danas bi ga dizali kao boga) ali nogomet ima u malom prstu. Svi ga stvarno hvale i njegov rad.
  • austrijanac
    5.4k
    Kad ga braniš rukama i nogama, on da razloga da ga ne braniš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.