• CastAway1986
    2.3k
    Znači ozljede su najveći krivac za ovu polusezonu! Nisam ni mislio da će dati ostavku ili reći da je negdje pogriješio ali stalno tražiti neke alibije postaje smiješno za slušati
  • Captain America
    19.2k
    Srećom pa u njegovom djelokrugu nije dovođenje 11 igrača na klupi već samo 11 igrača u polju. Brodu i Soldu je prodao, a Oliverasa, Cordobu, Mbukua i Torrentea je kupio Tomačić.
  • NVKOD
    1.7k
    Što se tiče odlazaka i dolazaka u ljetnom prijelaznom roku, mogu razumijeti mjere štednje i rješavanje sporednih, nezadovoljnih ili neprespektivnih igrača koji se ne uklapaju u viziju. Možemo pričati da smo neke igrače greškom maknuli jer sad igraju nogomet života (Šutalo, Topić u Premijer ligi, itd.), ali smatram da je taj dio odrađen kvalitetno.

Uštedjelo se dosta na plaćama, riješili se balasta jer smo imali previše igrača pod ugovorom sa solidnom plaćom, a pripadaju grupi TNT. Od svega toga samo mi jedno nije jasno: odlazak Brodića!

Marić je pričao o tome kako traže mlađeg napadača umjesto njega. Brodić je o tome pričao ovako:

Meni su rekli da mogu ostati, ali da sportski direktor želi dovesti trećeg napadača, mlađeg, bez obzira ostao ja ili ne. Onda bismo bili četvorica. Logično je da bi mene vjerojatno gurnuli na četvrtu opciju, zato što bi taj neki mlađi došao. Ja sam si rekao: 'Kad bih igrao koliko sam igrao prošle sezone, potpisao bih odmah!' Ono je bilo super, meni i Kulenoviću. Dobro, Petković je bio nešto ozlijeđen, ali mijenjali smo se, igrali smo i jedan od nas dvojice s Petkom te smo sva trojica bili zadovoljni. I zabijali smo.

I što se dogodi na kraju? Petković ozljeđen već duže vrijeme te smo ostali samo na Kulenoviću kao startnoj špici kojem se to dogodilo po prvi put u karijeri, a (mlađeg) napadača ni na vidiku! Škartira se Brodić koji je itekako pomogao u osvajanju naslova, domaći je dečko i zna što Dinamo predstavlja.

Kao šlag na tortu, nakon izjave da se traži novi, mlađi napadač, Marić kaže da ne mogu nikoga dovesti jer je Petko nedodrljiv i da nitko ne želi biti druga/treća špica, a pred nosom mu je bio igrač koji je svoju rolu i minute iskoristio vrlo solidno i nije se žalio. Sad smo došli do situacije da imamo samo jednog napadača koji kvalitetom nije u stanju zabijati svaku utakmicu pa dolazi na pik velikoj većini navijača, umjesto da smo ostavili Brodića kao backup jer nije ovo prvi put da je Petko duže vrijeme ozljeđen.

Kako god okrenuli, od svih promašaja koji se tiču prijelaznog roka, mislim da je Marić s nedovođenjem napadača i izjavama o Petku najviše zajebo šefa i stanicu.
  • vjeko1701
    11.2k
    Kako god okrenuli, od svih promašaja koji se tiču prijelaznog roka, mislim da je Marić s nedovođenjem napadača i izjavama o Petku najviše zajebo šefa i stanicu.NVKOD

Ja bi rekao i Ogiwari kao jedinom LB-u. Perković koji ionako nije prirodni bek se ozlijedio 18 dana prije kraja roka. Tu se trebalo reagirati.
  • sebenico
    1.2k

Nisi valjda da si zaboravio da se doveo Oliveras, veliki talent iz Rome za kojeg su Arapi nudili milione, ali se on ipak odlučio za nas? Što se trebalo uz njega dovesti još jednog lijevog beka, a imaš Ogiwaru i Perkovića kojem se prognozirao oporavak do sredine ili kraja listopada, a on još nije odigrao minute?
  • Keyser Soze
    11.5k
    Otkaz, dosta je bilo ove sramote.

Hvala na ničemu.
  • Crni86
    6.9k
    Ovaj egoisticni lik danas mora dobit pedalu. Prica se o senatorima, bjelici, ovima i onima, a ovaj je najgori od svih.
  • Zg123
    776
    Moze ici s Bjelicom u paketu makar sam ja siguran da mu Bjelica nije bio izbor za trenera vec su tu prste umijesali Zeko i ekipa
  • chago13
    57
    Već je trebao biti bivši!
  • Kermit
    186
    Neki dan je na podcastu Blažičko rekao da je pričao s Jakirom i da mu je ovaj rekao da traži Galesica, Fruka, Pasalica, Soticeka. Nitko od njih nije došao, a ovi koji su došli su se realno pokazali kao promašaj, osim RPG.

E sad, koliko je vjerovati Blažičku, Mamićevu intimusu, pitanje je.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ako ode Bjelica, meni se čini da to bude bio ALL IN na Marića što je po meni užasan potez. Ako ništa bar ćemo vidjeti dal je on toliki šarlatan kao što se priča ili je ipak nešto i do toga da su mu se ljudi upletali u posao i doveli trenera koji nije njegov izbor...
  • Cif
    198
    more otići on skupa s Bjelicom
    i senatorima
  • Nevo7
    922
    pričao s Jakirom i da mu je ovaj rekao da traži Galesica, Fruka, Pasalica, Soticeka.Kermit

Ovo je istina. Bilo je tu još igrača, ali mislim da su samo jednog doveli po želji Jakira.
    Njega su iskljucivo željeli minirati i rješiti ga se iz kluba.
    Igrači i treneri koje dovode su djelom uskog menadžerskog kruga sa kojim Marić surađuje.
  • Crusades
    14.3k
    Sveti Jakir mučenik... šta bi Bišćan onda trebao reć ako se Jakira miniralo i sabotiralo?
  • Dinaminjo
    1.2k

Dinamo nije imao 15m za potrositi na ljeto.
    Da nismo usli u LP prodali bi Baturinu.

Da smo potrosili 15m i nismo usli u LP prodali bi i Baturinu i Sucica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.