• don
    13.4k
    Max je bio dobar, pogotovo postotak točnih dugih lopti. Ali činjenica je da se tresem svaki put kada ulazi u sredinu između protivničkih igrača jer na svakoj utakmici ima bar 1 do 2 kiksa koji te mogu koštat gola.
  • Orc123
    11.9k
    bez tih ulazaka u sredinu mi bi vijecno vrtjeli loptu od jednog do drugog beka.....nesto sto je bilo specijalnost kod Jakirovog kontroliranog nogometa....zato je i bivsi.
  • don
    13.4k
    nitko ne kaže da ne bi, to je i Bjelica rekao na pressici da im je rekao da to rade. Ali kažem, uvijek ima kiks-dva po utakmici i to nas može koštati u vekikim utakmicama.

jučer je bio baš dobar, općenito.
  • Orc123
    11.9k
    o tome ti pricam....sad sam siguran da ce mu Bjelica naci mjeru...od samoga igranja pa do nacina na koji bi trebao igrati. Jednostavno Bjelica je za 2 koplja ozbiljniji trener od Jakira.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ljudi udaranje po maxu od strane hrv novinara je normalno...oni su htjeli da Dinamo uzme Galešića za 3 milijuna pa da miško ima viška para za njima plaćat članke o Fruku u Psgu i Jankoviću i Lilleu.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ja baš mislim da će kod Bjelice igrati samo kad mora. Bumo vidili uskoro. Prognoziram mu odlazak već na zimu.
  • Jaro
    10.3k
    svakoj utakmici ima bar 1 do 2 kiksadon

Lažeš!
    Ja ti bar jednu nabrojim gdje nije imao...
  • don
    13.4k
    :lol:
    jesam, obožavam lagati protiv Dinamovih igrača.

I jučer je imao par nesigurnih poteza.
  • Jaro
    10.3k
    ok, zakljucujem da radis u SN... ajbok
  • don
    13.4k
    jesam, dugi niz godina već.
  • CastAway1986
    3.1k
    Bernauer odigrao vise nego dobru utakmicu a dovoljno je pročitati da su asistenciju RPG-a za Ademija upisali Cordobi , toliko o gledanju utakmice tih novinarskih idiota
  • IvanPerić1945
    114
    Jučer odličan bio
  • Blueshadow86
    3.5k
    Dobar je bio jučer.
    Sve to stoji da je s loptom na "ti", da je tehničar i da zna, sve to stoji, ali bi ipak volio da ponekad igra jednostavnije i sigurnije. Jučer je trebala biti jedna klasična njegova dijagonala, a napucao je Mišića, to se već viđalo x puta. U obrani samo čekam kad će mu netko oduzeti ili presjeći loptu i ući u stopostotnu šansu. Protiv jačih ekipa bi moglo biti kobno.
  • Big Daddy
    1.5k
    „ Max bi bio standardni prvotimac u svakoj momcadi u HNLu osim Dinama. Medu najboljim stoperima HNLa, ali ga je bitno popljuvat jer je prvi Simicev transfer“

Dinamo je svijet za sebe u HNL-u. A to cemo pod Bjelicom i dokazati. Jucer je bio pocetak. Nema vise zajebancije s Dinamom.
  • Big Daddy
    1.5k
    Treba igrati kak im je Bjelica rekao jednostavno, znaci u obrani BEZ rizika. Nabij u kukuruze ak te stisnu i to je to. Cvrsto u duelu i ako imas priliku povuci prema naprijed a la Beckenbauer kreni, ali oprezno. I mazni dugu loptu ako su kriva slobodna, tj. ako vidis prostor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.