• Mali Zeus
    17.4k
    Službeni kanal je na razini Crnih vrećica.
  • Paggini
    52k
    Ovo je najniža točka na koju su oni, službeno kao klub, pali.

Ovo mi je niže od kupovanja i krađe prvenstava koje su radili jer to je za cilj imalo prvenstvo, makar i kroz laži, kupovinu, krađu, namještanje ali ovo... ovo je toliko jadno i bijedno, čak i tužno.

Postali su potpune moralne ruševine.
  • Captain America
    20.4k
    U ozbiljnim ligama bi im se oderalo 10 bodova i tako ih se steralo u k. Kod nas će ih se slaviti kao heroje i dobit će neku opomenu od HNSa.

Nisam mislio da mi se neki klub može toliko gadit, ali eto, tuga s juga svakim danom dotiče nova dna.
  • Krizy
    57.6k
    U ozbiljnim ligama da.
    Ovako očekujem uspješan pritisak, kao i zadnje dvije godine, kada suci sude svaki kontakt u korist Hajduka, pa da obrane titulu svjetskih prvaka po broju dosuđenih penala u godini.
  • Captain America
    20.4k
    Da, baš pritisak o čemu je nekoliko nas jučer pisalo. Došla je voda do grla, čujem da ih je Varaždin jučer držao na konopcima u prvom djelu i sad su spremni na sve da se dočepaju naslova.
  • Bruh
    1.1k
    https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/sport/clanak/u-prvih-12-kola-hnla-najvise-sudackih-gresaka-bilo-je-u-korist-hajduka/2403333.aspx

Ovo je bilo 2022 a ove godine su se isto stalno potkradale greške koje bi odlučivale tekme "jojček nismo htjeli" je pretpostavljam isprika sudaca za sve pizdarije koje su krivo sudili
  • Logistika
    1.4k
    Santa Barbara je k za ove
  • Jurki
    17.4k
    uvjeren sam da bu kod svih klubova prodelal inat i da se nitko nebu dal jebati tovarima i da ce svi gledat da ih sjebu kak god.
  • Logistika
    1.4k
    I još se čude što nitko neće s njima u nikakav "sindikat"
  • Bruh
    1.1k
    al meni je nadrealno da se žale na taj gol koji bi kao odlučio sve a idioti su imali skoro cijelo poluvrijeme igrača više a o faulu za drugi žuti neću još napravili bakljadu kad ih je hajduk stisnuo za drugi gol... umjesto da traže krivca u sebi oni traže u drugima.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Nitko nece spomenuti cinjenicu da im je prosjek sudacke nadoknade valjda 15min. Osim jucer, kada su vodili 5-0.

Jucer im je dodano 2 min. A u drugom poluvrmenu je bilo:
    3 gola
    4 zuta kartona
    5 zaustavljanja zbog izmjene igraca
  • Zagi
    9.9k
    Zadnji put kada su ovako nešto izveli produkt je bio 12 Karoglanovih neporaženih utakmica unatoč grozomornoj igri i koliko ono, 15-20 Livajinih penala te sezone, Awaziemove pizdarije i tko će se sjetiti kaj još.

To bi trajalo do dan danas da debili nisu u Koprivnici suca pogodili stolicom u glavu pa je ovim praznoglavcima došlo iz guzice u glavu da povlađivanjem nasilnicima ne dobiješ zahvalu nego samo još veće nasilje.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    ocekujem oduzimanje bodova te veliku financijsku kaznu
  • San Lorenzo
    19.5k
    Jedna od prvih životnih lekcija koju me moj stari naučio je da se s budalama ne vrijedi raspravljati, da budala razumije samo šaku u glavu...bio sam u ranoj fazi osnovne škole.
  • Jurki
    17.4k
    ocekujem oduzimanje bodova te veliku financijsku kaznudinamozivivjecno

Hahahha hahaha oplakah :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.