Brekalo je govno ispo i gotovo. Znači, frajla se uvrijedila iako je jakir ga zvao dan poslije, on je rekao da on više ne želi u dinamo. — Ludovic IX
Rijeka ima dost tog kaj nama fali, imaju stil igre, fajteri su, odličnu napadačku liniju, Selahija koji sam pokriva sredinu praktički često puta, trenera koji zna kako voditi ekipu, biti autoritet, ali da ga i poštuju tj. da ne bude diktator, koji zna kad treba mijenjati bio neki senator ili ne, dobru atmosferu, puno toga. Sopić ne troši puno riječi prije i poslije tekme, baca neke bombe i zabavan je, ali on i momčad više pričaju na terenu.
Kod našeg profe sve suprotno. — Mali Zeus
I Jakirović je tak izgledal u Rijeci, ako ne i bolje od Sopića. I ekipa mu je tako igrala. Problem je što se teže nametnuti u Dinamu koji osim što je veći klub ima puno raznoraznih zvijezda i zvjezdica. Nije Sopić sad odjednom Klopp. Nakon što ga je Belupo razmontirao, svi su se sprdali s njim ukjučujući i navijače Rijeke. — Mr Anderson
Ne mislim ja da je on Klopp, ali im očito paše i momčad njemu i on momčadi. — Mali Zeus
Pa da, ali isto tako im je pasao i Jakirović. Poanta je da ne znam kak bi se Sopić snašao kod nas i kak bi ga igrači prihvatili. — Mr Anderson
↪Mr Anderson ne znam kako bi se Sopa snašao kod nas, ali presing koji je tražio od svojih igrača nakon što su poveli 2:1 može samo netko tko jako dobro kopča situaciju na terenu i veže to na prijašnje iskustvo. Uvijek, ali uvijek mi je gadljivo kad se bilo koja ekipa povuče zadnjih 10-15 min (pa i mi često) kada se želi sačuvat rezultat. Rezultat čuvaš tako da im nedaš da razviju igru i tražiš eventualno još jedan pogodak, a ne da se povučeš i čekaš neki krumpir ili neki penalčić. — Rakovica1986
Da l i je izdao naše povjerenje? Je. — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.