• Georg Koch
    6.4k
    Jel moguce da je ova Istra ovako losa?
  • Facke
    6.5k
    Ljudi evo od mene male nakon prespavane noci. Dalje sam srdit ko ris. Ali kaj reci. Nogomet nikakuv jucer. S jedne i druge strane. Nas trenutni stoperski par nije na razine ni nebude. Bosko i Peric su oba dva spori , tromi. Peric se trudi al Bosko nije zasluzil da igra. Ne dize se u forme iako igra. Tu dati priliku Bernaueru ili Sose. Da nasa ekipa ima ogormen potencijal to zname i to je ova ekipa pokazala. Dva put sme bili bolji od tovara i dva put zgubili. Dogada se i nije tragedija. I s porazima se mora ziveti. Jbg to je nogomet. Al jbg poraz od napuhanca s Splita posebno boli. Dosta promjena imamo u ekipa. Puno se menja. Ljubo nekad na beku, nekad u sredine. Mika in Mika out. Bosko nam kiksa. Misic nije na razine. A Kaneka nebi puno kritiziral za utakmicu jucer. Takvu atmosferu on jos nije osetil i jednostavne se je male usral kaj je ljudske.
    A mi bumo puno jaski ak nam stoperi budu sigurni. Kolko god oni budu nesigurni, kolko kod budu gresili isto toliko nam bude nesiguren golman. Ideme dalje, glavu gore , pa bumo vidli. A tovari nek slaviju , same nek slaviju. Tulku bahatost jedne ekipe nisam videl vec jake duge. Podsecaju me na Brazila na svetskem prvenstvu.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Živković će nam bit top igrač na ljeto.
  • Zagi
    11.2k
    Krivak će biti igračina.
  • Mr Anderson
    13.4k

I Šotiček. Stvarno dobro radi Lokomotiva. Stalno ostaju bez glavnih igrača i izbacuju nove.
  • deda
    39.6k
    Toliko o mitu koji je 95% forumaša prodavalo da će Loksa propast bez nas. Samo rad, rad i rad. A oni rade. Odlično.
  • Zagi
    11.2k
    Šotiček isto dobar ali mali Krivak jede teren. Već sam ga zapazio u u19 repki ali danas je baš bio impresivan.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    Protiv Istre po svemu sudeci nebi trebali imati problema ali brinu me ovi Lokosi koji su nam unazad 3 godine uzeli vise bodova od Hajduka,Rijeke i Osijeka zajedno.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Ja koliko sam cuo kad je bio sastanak delegacija Lokomotive i Dinama, tema je takoder bio Šotiček... da Dinamo ga moze kupiti za 3 mil ako se pokaze... a evo fino je krenuo
  • Ivdzo11
    8.2k
    Index i Vecernji pisu da Tomic nije zainteresiran za posao u Osijeku, te da je Zekic najblizi klupi Osijeka...
    Takoder, trebao bi otici i Kulesevic, a na njegovo mjesto doci Alen Petrovic, s kojim je Zekic radio u proslom mandatu Osijeka
  • Patak
    3.5k
    A kaj taj Tomić čeka ako ne želi u Osijek? U Rijeci i Lokomotivi je bio, dakle ili Dinamo ili Hajduk...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Tomić je okretao ozbiljnu lovu u Kini i Arabiji i mislim da je u domaćoj ligi u ovom trenutku karijere za njega opcija samo Dinamo. Odlazak u ovakav raspali Osijek (i to za malu plaću jer OS ne daje velike plaće) bi bio korak nazad za njega. Ajde da ima šansu uzeti HNL titulu možda bi i imalo smisla doći u Osijek ali realno u ovom trenutku on tamo može samo izgubiti na reputaciji. Dobiti može vrlo malo jer čak i ako uspije u Osijeku (a uspjeh je u ovom trenutku plasman u Europu) nitko neće reći ''Bravo Tomiću majstore uhvatio si četvrto mjesto sa Osijekom'' ali ako bi zajebao uništio bi si reputaciju i onda bi mu jedine opcije bile Istra, Rudeš, Belupo...uglavnom odlaskom u Osijek može malo toga dobiti a puno izgubiti.
  • NORTE
    18.2k
    Jel moguce da je ova Istra ovako losa?Georg Koch
    Tim bolje po nas u nedjelju.
    A pobijedili na Poljudu 0:1.

Očekivanim kiksom Hajduka na Rujevici mi se vraćamo na -2/-3 s utakmicom manje.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Navodno će Zekić biti novi trener, a starni, novi sportski direktor vjerojatno Alen Petrović.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet