• Felip
    216
    19.05.2007. je bila subota.
  • miro
    4.7k
    Tekma je u pol 6, znači da ekipa neće bit u busu prije 9, na trgu u 10....bit će nas dosta manje nego što bi nas bilo u subotu. Ali bit će nas :strong:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Mislim da fakat nije bitno kad je tekma, tu više ništa ne možemo promijeniti. Nekima više paše subota, nekima nedjelja, jbg... Dinamovci, uživajmo u jednoj od najvećih sezona u povijesti kluba, proveselimo se zajedno i napravimo brutalni plavi pakao, neka gori sve na potezu Maksimir - Trg :fire:
  • NitkoBitan
    19.1k
    bit će nas dosta manje nego što bi nas bilo u subotumiro

Kako to mozes znat? Ja bas mislim da bi nas bilo manje u subotu nego u nedjelju jer subotom ipak dosta vise ljudi radi.
  • miro
    4.7k
    Ponedjeljkom ujutro radi još više
  • marcio amoroso
    37.5k
    Tekma je u pol 6, znači da ekipa neće bit u busu prije 9, na trgu u 10....bit će nas dosta manje nego što bi nas bilo u subotu. Ali bit će nas :strong:miro

U pola 8 je kraj tekme i nema razloga da u 8 i nešto ne budu u busu. Uvjeren sam da su najkasnije 9, 9 i 15 na trgu.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    20240523-221339.jpg

Evo što kaže meteo, do podne je kiša i poslije razvedravanje. U subotu neće više ni kišu prikazivat - Nema izgovora!! :strong:
  • NitkoBitan
    19.1k
    U pola 8 je kraj tekme i nema razloga da u 8 i nešto ne budu u busu. Uvjeren sam da su najkasnije 9, 9 i 15 na trgu.marcio amoroso

Treba maksimalno skratit ceremoniju na Maksimiru i slavlje sa sjeverom. Jbg treba imat na umu i da je prakticki svim navijacima u interesu da se na trgu to sa igracima odvije sto prije, a kasnije tko oce ostat na koncertu nek ostane.

Bilo bi dobro da klub sutra ili u subotu izbaci jasan program.
  • Georg Koch
    4.9k
    Jel postoji nacin da se žohare sa hrt-a predvodjene Sapitom, primora da prenose bar docek na trgu?
    Ne mozes mi izignorirati taj dogadjaj od bubam 50 000 ljudi, ne mozes.
    A istovremeno ces emitirati dokumentarac kako je nastala Bela, te turnir iz Solina.
    Zatrpati mailovima za prvu, zasto ne?
    Nije da nismo nista ove godine postigli masovnim "pritiscima"...
  • NitkoBitan
    19.1k
    A istovremeno ces emitirati dokumentarac kako je nastala Bela, te turnir iz Solina.Georg Koch

Koncert 4 tenora* :rofl:
  • Dudu9
    886
    Vec kad je Ned odabrana za proslavu, mozda bi najbolje bio raniji termin utakmice tipa 15h, tako bi na trgu bilo vec oko 19h taman
  • miro
    4.7k
    Ma dobro sad, kako je tako je, ja sam familiju opremio i pripremio, nadam se da će dosta ekipe doć u punoj obiteljskoj postavi
  • BBBaranja
    2.6k

I mi dolazimo obiteljski ovaj put :smile:
  • Papastrumf
    12.9k
    Ajmo jos jednom, valjda stoti put, klub NE BIRA termine odigravanja utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.