• plavi72
    1.7k
    Zašto zadnjih godine kažem ovo mi je najdraža titula?
    Najdraža i najslađa s mirisom fritula i benzinske
    2024. :strong:
    i najjačim mirisom Dinamovog proljeća :heart:
  • Rex Ramae
    3.8k
    Najlošiji Dinamo u zadnjih xy godina tri kola prije kraja osigurao naslov prvaka.

Patite miševi, fenix se digao iz pepela i ostavio vas u prašini.

Bravo Dinamo, bravo Građanski! Vrhunska atmosfera danas na stadionu, kakva pozitiva, nezaustavljiva lavina emocija... najviše hvala BBB na izborenoj pobjedi i vraćanju kluba navijačima.

Neka svud odjekuje :fire:
  • javolimtebejako
    2.9k
    kako mi je žao što već moram putovat nazad oOooOoo dinamoooo mi volimoooo

ogiwara kralj s onim kantama, bilo mi i bas drago za jakira

vidimo se u srijedu
  • KaJJe
    401
    29.1. Tuga s juga objavljuje: Što je teži uspon uz brdo, to je ljepši pogled s vrha.
    Aj bar su u nečemu u pravu. Najte kaj zameriti. :wink:
  • Mihaljević
    13.5k
    Hvala Roberte, božja pravda će ti dat ugovor u Dinamu! :heart:
  • Rex Ramae
    3.8k
    Nikada ne otpisujte srce šampiona: Dinamo je uzeo naslov na krilima navijača i jednog genijalca

Ova sezona je zapravo upozorenje svim Dinamovim rivalima za sve iduće sezone. Dinamo se ne otpisuje tako lako jer Dinamo će uvijek biti Dinamo. U sezoni kada su ih svi otpisali završili su kao prvaci. To dovoljno govori.
  • NORTE
    19.2k
    Zna li se sada termin zadnje utakmice?1986-Pl
    Očekujem nedjelju 26.5. u 19:00.
  • dBK
    243
    NADMOĆNIJI SUPARNIK!
    Sezona svih sezona, naslov "samo" šlag na tortu!!!!!!!
    Čestitke svima!
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Kroz koju smo unutarnju prazninu sve ove sezone prošli mislim da najbolje asocira ova slika
    53485355047-6e59504cfc-b.jpg
    Od ove tame do rušenja Hajduka dvaput u tri dana, zabijanja za naslov na rujevici u zadnjoj minuti i spektakularnog dočeka u Zg, sve u samo par mjeseci, damn. :clap:
  • Neki tip
    21.3k
    Nema se kaj reći i nemam kaj napisati, samo ću podsjetiti na svoj post otprije više od 3 mjeseca, s početka veljače, prije tekme s Goricom...

Jedna od meni najbezveznijih sportskih floskula je "nismo još ni svjesni što smo učinili..."

A bome mi neka verzija toga, recimo "nismo mi još ni svjesni što se događa", ovdje itekako paše i vrijedi.

Ne volim zapadati u afane i nije to baš meni svojstveno, iritantno sam racionalan tip koji voli logiku, matematiku, argumente, analize. A opet, jebeš sve to kad je nogomet, kad je Dinamo u pitanju. Baš se osjeća "nešto u zraku" da se poslužim još jednom floskulom. Osjeća se buđenje, neka iskra zanosa, vjere, neka energija pokrenuta dinamom.

Gledam te vaše upise, ovdje i na temi Ulaznice, slušam ljude oko sebe, čitam razne dinamovske wapp grupe u kojima se nalazim i vidi se da nije isto. Da nije obično i uobičajeno. Da nije svakodnevno.

Raspravlja se o tome tko bi trebao u skupštinu, o obnavljanju članstva, o programima, idejama, o tome hoćemo li na Gorici imati 5 ili 10 000 ljudi, a ne 1 500 ili 2 000.

Da, najviše se piše o tome da nema pojačanja. I da, rezultati su bitno lošiji no što smo naviknuli, momčad nekako ispuhana, trener očito neadekvatan, o upravi smo rekli sve milijun puta. I ponovit ćemo još milijun dok ne dođu bolji... pa onda i o njima napisati i reći, ovaj put ne samo na forumu, sve što treba napisati i reći, da osjećaju pritisak i težinu upravljanja najvećim hrvatskim klubom - ako to ne mogu, ionako nisu za Dinamo.

Međutim, to mi je sada nekako sporedno, uz svu moju ljubav za "samo pobjede" i radost na stadionu.

Naravno da u nedjelju želim samo pobjedu, naravno da želim da Dinamo bude najbolji mogući u svim segmentima, pa zato se valjda sve ovo i radi i događa, ali želim reći da mi je ovo iščekivanje tekme, i to tekme s Goricom (uz sav respekt za učinjeno zadnjih godina), da mi je ovo bildanje tenzija, ovo buđenje svih grupa, stranica, pa i ovog foruma, a nadam se onda i ulica i kvartova - trenutno nekako najdraže i najvažnije.

Neće me prebaciti na "očekujem 15 tisuća!", jer ne očekujem. Ali očekujem da nas nekoliko tisuća, a to je nekoliko tisuća više nego prije, grmi i sijeva u nedjelju za Dinamo.

Kako s fakulteta i uprava velikih firmi do skupštine Dinama, tako i iz fotelja i kafića na tribine Maksimira.

Korak po korak, čovjek po čovjek.

Dinamovo proljeće!
    Neki tip
  • Pop corn
    8.7k
    Očekujem igrače danas poslije tekme u šampionskim majicama!BBBaranja

Polaaaaako.... bit će ih, ali strpljivo.... :wink:
  • Dino
    4.3k
    Bez obzira na sve poraze i padove koje smo skupili i koji su nas pogadali, mi smo prvaci jer smo to zasluzili vise nego itko drugi! Mi smo prvaci jer ni u jednom trenutku nismo odustali i potonuli na dno nakon zaredanih kikseva!

Ovo prvenstvo je dar za sve nas koji smo prozivljavali redovne srcane udare i nismo mogli spavati nocima prije Dinamovih utakmica!

Ovo je prvenstvo dar za sve nas koji smo u trecem mjesecu pobijedili na izborima i konacno doveli strucne ljude koji vole Dinamo u klupske strukture te time pokazali da mozemo sve kad smo slozni i brojni!

Ovo je prvenstvo za sve nase pokojne sunavijace koji nas s neba gledaju i cuvaju na nasem putu do svake sljedece pobjede!

Cestitam vam svima braco i sestre Dinamovci i zahvalan sam kaj imam priliku biti dio plave obitelji!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet