• blackbully
    4.6k
    Nadam se da klinci u mladim kategorijama (njihovi roditelji) nece suradivat sa BaromNitkoBitan

Nažalost, baš je suprotno. Klinci u mlađim uzrastima i po trećim ligama se trgaju da ih Bara prepozna i uzme po sebe.

Imam poznanika koji je prije 2 godine igrao za juniore Rijeke, načuli su u klubu da će Bara doći na utakmicu... Kaže, dečki su jeli travu samo da ih Bara snimi.
  • NORTE
    19.5k
    Kao da slusam/citam Z.M.IstokKa96
    Njihov zajednički biznis su bili dinamovi igrači i podjela love.
    Obojica su izgubila taj izlog.

Menadžer jude kmekala neki dan:
    "Svi znaju sve o svemu što se Dinama tiče i to ne bih puno komentirao."

Danas intervju s mamićevim osobnim novinarom i gostovanje u tovarskom mediju (nova).
  • IstokKa96
    864
    Moderno je pljunuti na Svetinju sa svih strana. Znaju da smo izmuceni i u prijelaznom periodu, ali moramo izaci iz ovoga, osvojiti naslov i pod obavezno se rijesiti svake suradnje s menadzerskom agencijom gospodina 'Ja sam...' i to kirurskim rezom.
    Dosta vas je vec pisalo, njegove igrace (iskreno ne znam koji su u danasnjem kadru) rijesiti na odgovarajuci nacin i neka ih odgaja/trenira u svom klubu.
    Svaka daljnja suradnja je ocito nemoguca i bit ce pokusaja destabilizacije nastavimo li s njim.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Olmo je pod barom? Njemu bi bio najveći flop kad bi mu ovaj otkazao. Nemaju doživotni ugovor.
  • Jameson
    491
    Njihov zajednički biznis su bili dinamovi igrači i podjela love.
    Obojica su izgubila taj izlog.

Za Baru i njega vrijedi ona: Ne laje pseto radi sela.

Zna on da Dinamo više neće biti njegova kasica prasica i zato je u medijskoj ofanzivi.

Ne treba se uzrujavati oko njega, nego sa zadovoljstvom gledati kako parazit gubi utjecaj.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Tko zna kaj će sve biti i kako će se rasplesti stvari. Ne bih isključio mogućnost da se s Barom izglade stvari i počne surađivati radi zajedničke koristi. Uostalom, Bara se svojevremeno i s Mamićem bio zakrvio da se prijetilo i pištoljima pa su sve izgladili i surađivali radi zajedničkog interesa. Zato kažem, pustimo priče i izljeve bijesa.
  • Goran86
    239
    Ne znam da li se tko može prisjetiti, ali mislim da na dinamo kao klub u zadnjih 20-ak godina nikada nije bilo ovakvog gaženja od strane medija i novinara, znači svaki dan par članaka u negativnom kontekstu.
  • Kristijan992
    629
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/dinamo-je-imao-dva-imena-na-popisu-za-prodaju-zbog-curenja-informacija-na-maksimiru-vuku-drastican-potez-15421784

Čitam sada sportske i piše ovako: "...u plavom domu su čelni ljudi iznimno nezadovoljni curenjem informacija u javnost. Mišljenja su da neki ljudi iz kluba grubo krše obvezu čuvanja poslovne tajne. Ima ideja da svi članovi Uprave, Izvršnog odbora i Nadzornog odbora potpišu ugovor o čuvanju poslovne tajne."

Mene zanima kako to da netko može biti na takvoj funkciji bez da to potpiše?! Gdje god sam se zapošljavao to sam morao potpisati, a kamoli ljudi koji su dio Uprave i Odbora...
  • NORTE
    19.5k
    mislim da na dinamo kao klub u zadnjih 20-ak godina nikada nije bilo ovakvog gaženja od strane medija i novinara, znači svaki dan par članaka u negativnom kontekstu.Goran86
    Zdravko veliki dinamovac udara po klubu na polju transfera, a i u medijima ima utjecaja, što njima paše jer su tovarski nastrojeni.

Doduše, ove i treba prozivat za ovo što su od momčadi napravili.

Ima ideja da svi članovi Uprave, Izvršnog odbora i Nadzornog odbora potpišu ugovor o čuvanju poslovne tajne."Kristijan992
    Sad su tek na ideji. Šta oni rade od kluba.
  • austrijanac
    7.8k
    Mene zanima kako to da netko može biti na takvoj funkciji bez da to potpiše?!Kristijan992

Iz mesare ne smiješ iznosit tajne, mesari kao zaklani šute što se stavlja u meso, a naši debili, svi visoko školovani, ne znaju jedan mrtvi papir stavit i potpisat koji je najnormalniji u današnjem svijetu.

Kakva komedija.
  • jedan u nizu
    15.3k
    dvosjekli mac,
    Onda nitko nebi mogao nesto iznijeti van kada su u pitanju mutni poslovi, sabotiranja i radnje koje ne prilice jednom klubu.

Recimo clan si IO, i vidis da ti kolega i clan uprave muljaju na transferu i dio novaca spremaju sebi u dzep ili neke slicnje radnje, i ti to ne smijes reci jer imas NDA. Jer je to eto poslovna tajna i nacin na koji se isposlovao transfer.

Mislim jasno mi je da treba NDA, ali pravno gledano, ne znam sta to tocno znaci za ovo sto sam naveo
  • Jurki
    19.4k
    cak da se i radi o kriminalnim radnjama dal su novine mjesto di se takve stvari iznose?
  • kibic
    1.3k
    Recimo clan si IO, i vidis da ti kolega i clan uprave muljaju na transferu i dio novaca spremaju sebi u dzep ili neke slicnje radnje, i ti to ne smijes reci jer imas NDA.jedan u nizu

To je kriminalna radnja, a kao član IO imaš kodeks ponašanja. Kriminalne radnje se uostalom moraju prijaviti nadležnom tijelu. Bilo klupskom stegovnom, bilo državnom.
  • jedan u nizu
    15.3k
    Jedno je novinarima. To nisam ni spominjao, dovoljno nekoj trecoj strani.
    A drugo, ne mora nuzno biti kriminalna radnja, jednostavno se moze kositi sa politikom kluba.

Recimo stvar sa Modricem i Lovrenom su antidatirani ugovori, koji su naknadno sklopljeni.
    Ako ti u startu stavis ugovor da igracu ide 50% od transfera, to nije kriminalna radnja i nitko to nemoze propitati. Pred drzavom i zakonom si stoposto cist. Ali pred clanovima kluba nisi
  • Mandelinho
    688

Procurilo iz uprave da cure informacije iz uprave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention