• kibic11
    131
    Grobari i lopovi marš iz dinama!!
  • serbus
    5.3k
    Jedino kaj je čudno da nakon tolike ljubavi prema dinamu sad odjednom riješio papire za tri dana i duplo manje love. Od dinama ideš must a još veće smo pizde mi kaj se dopušta tim menađerima da se šeću oko stadiona. Baru odjebat da nam pet mesija dovodi...
  • Eduardo
    26k
    Prvaci će s napadom Perišić-Livaja-Brekalo i s još ljetnih pojačanja ući u nikad jaču Ligu prvaka i tamo igrati do ožujka i uzeti ogromne pare.NORTE

Frende, daj se saberi. Već ste im upisali naslov, skupine LP, milijune na računu i godine dominacije. Isprike na izrazu, ali koji vam je kurac? Situacija je teška, čak i zabrinjavajuća ali da im skinemo gaće pet mjeseci prije kraja prvenstva i pustim da nas *ebu samo tako? Jeste normalni?
  • deda
    40.5k
    Evo kažu sutra će krenut atomske bombe iz Rusije i Amerike pa će nam skratit muke. Daj se skulirajte, napijte se, pojebite nešto, razbite nešto. Sutra je novi dan.
  • serbus
    5.3k
    Sad tek dolazi polako na naplatu to mamićevsko vrijeme kad su samo pare bile bitne a ubijala se dinamoštvina i emocija zato klinci današnji nisu zagrizli za d kao starije generacije.
  • mali M
    8.6k
    točno ovo.. ma i da ne osvojimo ove sezone, da i? Ime Dinamo je puno više, od kanti u regalu... Zato se i dan danas govori o Građanskom, ne zbog broja trofeja nego onoga što je i što još uvijek predstavlja... Dinamo je to...
  • kibic11
    131
    Kakvi savjeti jednog skupštinari haha, a ko će deda platit ak razbijemo, više ni dinamo nema para
  • deda
    40.5k
    Platit ću ja ajde
  • NORTE
    19k
    Frende, daj se saberi. Već ste im upisali naslov, skupine LP, milijune na računu i godine dominacije. Isprike na izrazu, ali koji vam je kurac? Situacija je teška, čak i zabrinjavajuća ali da im skinemo gaće pet mjeseci prije kraja prvenstva i pustim da nas *ebu samo tako? Jeste normalni?Eduardo

0:3 od Lokomotive, hej!

Dečki dragi pogledajte bolje kako su nam rasturili klub i osvjestite se.
    Ne mogu se sabrat nakon svega zadnjih par dana.

Luzer i dalje na klupi, a momčad nam je u kurcu.

Hoxha > Brekalo, Perišić, Laszlo

Ma dobro, uzet ćemo mi europski trofej, kako su to lijepo rekli Jakir, Baturina i Mišić nakon Astane.
  • Ban
    698
    Jedino kaj je čudno da nakon tolike ljubavi prema dinamu sad odjednom riješio papire za tri dana i duplo manje love. Od dinama ideš must a još veće smo pizde mi kaj se dopušta tim menađerima da se šeću oko stadiona. Baru odjebat da nam pet mesija dovodi...serbus

Zato sam i rekao da podržavam upravu u aferi Brekalo.

Jedno je kritizirati upravu na konto nepostojećeg skautinga, selekcije trenera i sportske politike općenito, na čemu ih ni ja ne štedim, ali u odnosu spram menadžerčića i ostalih premazanih skorojevića su očigledno podvukli crtu.
  • Eduardo
    26k
    0:3 od Lokomotive, hej!NORTE

I to znači njihov ulazak u LP i zgrtanje milijuna eura na račun?
  • serbus
    5.3k

To ćemo tek vidjeti ako su podvukli crtu na očito iznuđivanje love a kuneš se igračem da je tu zbog ljubavi...
  • criticus
    4.7k
    Bolnije nego kad je Niko odlazio jCaptain America

Ni blizu. Tad sam plaka ko kišna godina, za ovog me lagano zaboli.
  • Eduardo
    26k
    moram se složiti. Brekalov odlazak u Hajduk me s emotivne strane ne dira niti najmanje. Dapače, u potpunosti sam ravnodušan jer dugo vremena nisam ljubitelj dotičnog. U ovom slučaju ljut sam jedino na nesposobnost naše uprave da završi transfer iole jednog renomiranog imena s kojim su stupili u kontakt. Isto bih se osjećao da je otišao u Udinese ili bilo koji drugi klub s kojim se dovodio u vezu.

Ni jedan transfer mi nije pao teško kao kad je Kranjčar otišao dolje, ni blizu toliko teško. Pisao sam i zašto na drugim temama pa da se ne ponavljam. Uz dužno poštovanje ne mogu shvatiti da ljudima ta dva slučaja imaju istu težinu.
  • Svi na Sjever
    3k
    Ljudi glavu gore, prevelika drama se radi , ako je Brekalo dinamovac ja sam Steven Gerrard.

Šok je, daleko od toga,al sad skupimo glave i podržimo igrače, u ovakvoj teskoj situaciji možemo samo izaći kao pobjednici na kraju balade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet