Ivanušec o razlici između HNLa i Eredivisie, Dinama i Feyenoorda:
"U čemu je razlika u odnosu na Hrvatsku ligu?
- Najviše u intenzitetu. Puno je više brzih radnji, sve je znatno brže. To je dosta velika razlika. To je ono gdje najviše treba prilagodbe.
Nećemo kazati da se u Dinamu ne trenira dobro, ali očito je da se tamo trenira bolje.
- Ne mogu reći da se ne trenira dobro u Dinamu, ali ono što sam osjetio na sebi je da je sve puno brže i više je toga u teretani. Pazi se na svaki detalj, na oporavak i apsolutno sve.
Zatim se to vidi na utakmicama u većem tempu igre.
- Znao sam to i ranije jer analitičar Dinama mi je prije nego što sam otišao u Feyenoord rekao da je nizozemska liga po intenzitetu druga najteža na svijetu odmah nakon engleske. Dosta sam to osjetio već u prvoj utakmici, ali OK, tako se trenira, stječeš takve navike i mislim da neće trebati puno vremena da mi to dođe pod normalno." — Zagi
Uostalom, nije li to ono sto su nam Simic i Biscan obecavali? Atmoski nogomet u oba smjera ala.RBS.. — Efes Pilsen
Pa to i kažem. Ivanušec je bio član ekipe koja je rang ovog Feyenoorda u koji je otišao. Ta ekipa Dinama sigurno nije lošije trenirala. Ovo što on izjavljuje svaka 3 dana otkako je otišao iz Dinama je samo njegovo učestalo opravdavanje navijačima Dinama. Želi nas sve skupa uvjeriti kako radi ogroman korak naprijed u karijeri i hoće stvoriti dojam da je poziv Feyenoorda poput poziva Barcelone pa se to kao ne može odbiti. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.