• scooniepenn
    3.4k

Kad smo kod tih privatnih dogodovština bio nedavno sa ženom i kćerkicom na jednom dječjem eventiću koji je organizirala Izabel za svoj modni brend. U zajebanciji sam mu rekao da ga očekujem u naponu snage da odigra koju sezonu u našem Dinamu s obzirom da je jako mlad otišao. Nasmijao se i rekao da mu je to želja. I inače, ostavio je na mene dojam jako normalnog i simpatičnog dečka, a i prije sam Kovu uvijek gotivio.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    je, ful je prizemljen i normalan decko. Imam jos koju anegdotu ali to cu ostaviti za neko druzenje zonasa da ne bude sve javno :)
  • Aggro
    631
    Ja sam Vrsaljka uhvatio kako poskrivečki, u nekoj buksi, čita beletristiku na sajmu knjiga. Prije sam mislio da je idiot, al to me fakat iznenadilo.
  • Georg Koch
    4.8k
    Dosao Iago, ili Bariaic(a nadamo se da ce jedan) mi imamo premocne bekove za HNL.
    Jako, jako mocne.
  • Infinity
    16.5k
    BariaicGeorg Koch

Tko je ovaj sad?
  • Georg Koch
    4.8k
    Barisic sorry hahaha
  • CUCAK
    194
    Zašto pojedincima nije jasno da je klub jednostavno u zastoju i da nekih čuda od transfera neće biti ? Svaki drugi ured ima svog "gazdu" vjerojatno i traje ukopavanje pred bitku, a vi bi neka pojačanja ? Pola članova uprave vjerojatno nema bas nikakve veze s procesom kupovine igrača, a postoje situacije vjerojatno kad moraju odlučit o nečemu. Sad ćete reći zašto su se onda prodavali igrači, pa vjerojatno je puno jednostavniji proces prodaje + dio njih je želio otići i tu je priča puno jednostavnija. Realno pred klubom su dva puta: ponovno postaje mamicev poligon ili kreće pozitivnijim putem ali putem koji će biti trnovit, dug, težak i na dijelovima puta će biti zastoja. Barem bi Zona trebala biti mjesto na kojem su uglavnom ljudi koji bi se radije vozili drugo navedenim putem, a netko tko sa strane prati teme zadnjih dana bi mislio da je ovo okupljalište nekih drugih čudnih ljudi (isprike ako se netko uvrijedi, nije bio cilj)
  • Mlađi referent
    12.3k
    Mene zanima iduće

Ako ćemo se svi složit da je uprava u ovom sastavu najjadnija uprava ikad i da od europskog kluba stvara jedan prosječan klub, tko je činio tu sposobnu upravu koja je stvorila moćan europski klub?
  • NitkoBitan
    18.7k
    tko je činio tu sposobnu upravu koja je stvorila moćan europski klub?Mlađi referent

Kada smo mi to bili mocan europski klub?
  • Mlađi referent
    12.3k

Isprike,
    Solidan europski klub.
  • Jurki
    12.4k
    tko je činio tu sposobnu upravuMlađi referent

Isti ti ljudi.. samo kaj su nakon brodoloma u Europi (Skenderbeu) izgubljenog prvenstva i kupa angazirali trenera kojemu su pustili da slozi ekipu po svom ukusu. I to je funkcioniralo 5 godina dok je kicma ekipe bila tu.
    A za to vrijeme su se dovodili Jurici, Atiemweni, Lace, Čop itd da ih sad sve ne nabrajam..koji klubu i momcadi nisu donesli apsolutno nist. Skurili na takve antitalente 30ak milja eura.
    A sva ta sranja te sposobne uprave je igracki i rezultatski anulirala osovina ekipe koju je ta sposobna uprava prodala u 2 prijelazna roka.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Realno pred klubom su dva puta: ponovno postaje mamicev poligon ili kreće pozitivnijim putem ali putem koji će biti trnovit, dug, težak i na dijelovima puta će biti zastoja.CUCAK

Samo jedno ne razumijem, a sa ostatkom posta se slažem.

Zasto bi mi morali biti spremni na trnoviti put? Mamić je krao između 5 i 10% proračuna. Zar mi ne bi morali biti bolji i bogatiji kad imamo tih lupam 7% više u blagajni?

Nema mi logike da mi sad moramo imati lošiju momčad jer eto njega nema, baš naprotiv, smatram da moramo imati bolju.
  • CUCAK
    194
    Evo upravo ovo ljeto imamo "trnovit put" na koji sam mislio, jednog dana kad klub bude barem solidno posložen tada bi sve trebalo biti lakše. Trenutno imamo situaciju u kojoj svi odgovaraju za sve i nitko za ništa, i ništa nije posloženo. Očekivati neka čuda je meni trenutno nerealno
  • marcio amoroso
    37.3k

E to se slažem. Mislio sam da ideš na to da moramo imati lošiju momčad jer eto njega nema.
  • CUCAK
    194
    Ma ne, samo kažem da je meni u ovoj situaciji teško očekivati neke dobre a povoljne transfere, jer tu moraš brzo reagirati, a mi trenutno ne možemo brzo reagirati očito i to će prema svemu potrajati, pa onaj Alžirac je top primjer u kakvim smo trenutno problemima. Rekao bi da smo kao navijači prošli svoju katarzu, ali mislim da kao "gledatelji" tek ulazimo u nju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.