• Mr Blue
    4.1k
    Ima li tko info do kad bi se trebali potvrditi termini prvog kola i superkupa?
  • bongo
    1.2k

Superkup je datum fiksiran, još se čeka satnica, pretpostavljam 20.00h kao i lani.

Prvo kolo još nema rasporeda jer će se rasporediti od petka do nedjelje.Ne bi me čudilo da mi otvaramo prvenstvo u petak...
  • deda
    40.5k
    To ide obično 10-ak dana prije.
  • Laugreano
    4.6k
    i dolazim Bjelice kad smo doveli nekih 7-8 igraca, nitko nije dosao prije 7.mj
  • Orc123
    13.1k
    Opet se traze mamicevce tamo gdje ih nema ili ih ima u jako jako maloj mjeri a fejs i instagram ih je pun, a ja ne vidim kako se tamo netko preko komentara obracunava s njima...netreba stalbo trazit mamicevce ovdje ako je netko nestrpljiv ili nervozan ili nezadovoljan...velika su nam svima ocekivanja, veucina udari u glavu, nema utakmica, info na kapaljku, novinari bombardiraju i jbg oces neces napises nekad i sta netreba...iskreno i kad citam to po fejsu vecinpm, to velicanje brace realno svatko ima pravo na svoje misljenje i memam namjeru ulazit s nekim u rasprave jer su to okorjeli stavovi, a ja sam miran jer puno puno vise navijaca podrzava ovu novonastalu situaciju u kojoj klub plovi mirnijim i sigurnijim vodama. Samo mi je fascinantno kako se ovdje odmah etiketira i traze se mamicevci, a pun ih je fejs po komentarima od novina i td i tamo im se nitko ne suprodstavi.....smirite strasti po pitanju toga....bit ce sve ok. Danas jos jedan potpis, valjda se radi u tisini. Ja jedino ne bi nikako dovodio Kacavendu i pogotovo ne za 3 mil eura ali đozda i Olivari bulazni.....
  • The Undertaker
    8.6k
    Da skratimo priču, mi bi se trebali riješiti igrača tipa Štefulj, Menalo, Jurić, Kulenović itd...a dovodimo igrače tog ranga. Francuz i Bakrar su trenutnp "Štefulji". Možda postanu "Oršići" ali je to na dugom štapu. To je kontradiktornost na koju se ukazuje. Kad i ako dovedemo Frigana, Kačavendu i Stojkovića onda možemo pričati drugu priču.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ne znam po čemu dovodimo igrače tog ranga kad ih nismo ni vidjeli kakvi su u našem dresu. Meni se sviđa stil igre Frigana, Bakrara dok ćemo za Benauera vidjeti. Brzi, mladi igrači s potencijalom za dobru prodaju u budućnosti, sve suprotno od Štefulja.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Ni meni nije jasno po čemu bi Frigan i Stojković prije bili "Oršići" od Francuza kojeg još nismo vidjeli na djelu.
  • Orc123
    13.1k
    Da Frigan, Stojke, Kaca su se dokazači na europskoj sceni....skupili dvi zajedno 0 minuta u europi, a Vome i sas na Epu mladih se proslavili tako da su instant pojacanja...daj nemojte biti smijesni....nit Bakrar,nit Frigan, Kaca, Stojke, Maxime nisu pojacanja nego prinove. Samo sto Bakrar i Francuz kimbinirano nas dodju 1,5 mil a ovi svaki pojedinacno vise od 3....skupe prinove a? Pojacanja su vani....nesto tipa onaj Tunizanin koji bi bio odmah pojacanje....kombinacija iskustva i mladih mora biti.
  • The Undertaker
    8.6k
    "Štefulj" je tu eufemizam za relativno nedokazanog igrača koji je bljesnuo i pokazao određeni potencijal koji su Dinamovi skauti vidili prije drugih. Kad smo kupovali Štefulja kupovali smo mladog, brzog igrača na deficitarnoj poziciji, sa iskustvom igranja HNLa i EL (ako se ne varam), potencijal za dobru prodaju u budućnosti.
  • marcio amoroso
    45.4k
    Brzi, mladi igrači s potencijalom za dobru prodaju u budućnosti, sve suprotno od Štefulja.Keyser Soze

Štefulj je također bio mlad i brz kad je dolazio. Osim toga je bio standardan u jednoj Rijeci koja je ipak rang iznad Istre ili FC Pariza.

Deni Jurić je imao slične brojke u Šibeniku koje ima Bakrar u Istri.

Sad se pljuju Štefulj i Jurić, a opravdava se dovođenje Bernauera i Bakrara. Ne vidim gdje je razlika.
  • The Undertaker
    8.6k
    Frigan, Kačavenda i Stojković su najbolji igrači HNLa svog godišta, rang Ivanušeca i Majera kad si prelazili u Dinamo. Ako Dinamo nešto zna, onda zna od takvih potencijala napraviti kroz 2-3 godine klasne igrače.
  • vjeko1701
    18.1k
    Mlad je bio, na deficitarnoj poziciji je bio, odigrao je solidnu EL al da je bio nešto brz, baš i nije. Rijeka je jako dobro kombinirala njegove ubačaje i Čolakovu realizaciju istih. U obrani je bio proječan a kombinatorika mu je bila loša. Ja sam se nadao da može podići svoju igru dolaskom tu jer određen potencijal je postojao...al ne treba sad pretjerivati.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Jednostavno na golo oko vidiš da su Bakrar ili Frigan bolji napadači s većim potencijalom od Jurića na čijem se transferu vjerojatno okrenuo rikverc. Mene Štefulj ni tad u Rijeci nije impresionirao, ali sam se nadao da će me razuvjeriti, i on i Jurić su na kraju ispali teški promašaji dok nam je Jurić vjerojatno i uzeo prolaz protiv Seville.
  • Orc123
    13.1k

Razlika u tome je sto juric nikad nije bio igrac za Dinamo, a uzeo ga Mamic, zna se i zasto...a stefulj, osim centarsuta nikad nije imao nista....to je bio transfer u rangu Cabraje...covjek nema tehnike, brzina? Koja brzina?
    Zalutao u Dinamu, a to je i pokazao sa tim da ne igra kod ni jednog trenera a posudbu u Celju zavrsio i prije kraja sezone....Paris je inace respektabilan klub koji moze platiti igrace i vise nego sto moze Rijeka, a 2. francuska liga jaca od Hnl ako izuzmes Dinamo i mozda Hajduk. Onaj Marokanac dosao u Hajduk iz zadnjeg kluba koji ispao na kraju a dole je glavni igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet