• Eduardo
    27.8k
    Majki je mala beba za bombu, jebes mi svePapastrumf

Ja cijenim @LA BOMBA, dok je @Majki2111 ispucao sve kredite s nekim svojim bolesnim stavovima, ali BOMBA je druga priča... vjerujem da se mnogi lupe dlanom u čelo kad pročitaju neku BOMBINU tezu i da se zapitaju je li ovo ozbiljno ili zajebancija... ali, jedno mu se stvarno mora priznati; BOMBA što god napisao, stoji iza toga. I ne stoji šuplje, nego s objašnjenjem, s nekim svojim argumentima s kojima tu svoju ideju rastavi na dijelove i objasni je drugima, pa makar zvučala potpuno suludo.

Uvijek tu ima neki tok misli, neki pokušaj logike koji, makar bio totalno sulud, ima glavu i rep. I to je ogromna razlika u moru ljudi koji bace jednu rečenicu sprdnje, provokacije, uvrede i sl.

BOMBA barem ulaže trud i pokušava objasniti zašto on to vidi baš tako... ne glumi uvrijeđenu damu, ostaje u raspravi, odgovara, brani stav, pa i kad vidi da gubi. I to je ono zbog čega s moje strane zaslužuje respekt, bez obzira na to koliko se često ne slagao s njim.

Na kraju dana, bolje je imati nekoga tko piše i argumentira, pa makar ponekad (ili često) baljezgao, nego hrpu nijemih promatrača ili copy-paste pametnjakovića.

Zato, sviđalo se to nekome ili ne, respekt ide na račun truda, dosljednosti i spremnosti da se stane iza svojih riječi.

Svaki forum ima takvih likova, bez njih bilo bi pomalo sterilno...
  • Kumerle
    2.1k
    https://www.linkedin.com/posts/dsablji%C4%87_europski-nogomet-je-financijski-mrtav-samo-activity-7413512016163827712-Cd_j

Zanimljivost koju sam htio podijelit s vama. Samo 4 nogometna kluba u top 50 sportskih klubova po bogatstvu.
  • Dzoni
    3.4k

Zato mogu bez problema otići na skoro bilo koju nogometnu utakmicu nogometa osim možda finala Lige Prvaka ili Svjetskog prvenstva, dok za NFL utakmicu regularnog prvenstva, da ne pričam o daljnjim fazama, trebam prodat bubreg da bi kupio ulaznicu.
    Jebeš profitabilnost, ako ne mogu priuštiti dolazak na utakmicu, zajedno sa 90+% ljudi
  • Pesca90
    102
    Como pobjeda 0-3 i zauzeli 4.mjesto,a i biti ce ih zanimljivo popratiti u ovom prijelaznom roku,Baturina usao u 78.min.
  • LA BOMBA
    749
    Como na 4. mjestu dok je Roma na 6.

Como > Roma
  • Droljo
    23.9k
    Como na 4. mjestu dok je Roma na 6.LA BOMBA

fOaHE4j.md.jpg
  • Zagi
    14k
    Inace koliko vidim Ljubi Puljicu istice ugovor na kraju godine.Tranzicijski Napad

Uf, ovo bi naši trebali iskoristiti. Po meni najbolji desni stoper naših u- generacija.
  • LA BOMBA
    749
    Američki klubovi su profitabilniji zbog dva razloga.

1) nema ispadanja iz lige
    2) salary cap

Rezultati u natjecanju nisu toliko bitni za profitabilnost kluba i ne trebaš potrošiti svega na igračima.

U Europi svaki veliki klub troši toliko koliko može da bi ostao na istom mjestu u hierarhiji klubova. Većinu toga što se zaradi ide za nova pojačanja.
  • Dzoni
    3.4k
    Nije samo to, iako je bitan razlog što kažeš. Cijene karata su masu puta skuplje u Americi, ali napune i veće stadione od Europskih plus više mjesta za korporativnu klijentelu.
  • LA BOMBA
    749
    Da, ima i to. Jednostavno druga kultura praćenja sporta.
  • The Undertaker
    9.5k
    Mozda je i do toga što se u nogometu lova dijeli na više klubova.
  • LA BOMBA
    749
    Jedan od problema europskog nogometa je što su veliki klubovi skoncentrirani u mali broj država i neki od njih su u bezveznim gradovima tipa Liverpool, Manchester dok metropole poput Rima, Beča, Berlina nemaju kluba koji bi bio u stanju osvojiti ligu prvaka. Cijela istočna Europa nema ni jednog jakog kluba.

Meni ne bi smetalo ako se napravi u Europi superligu po NBA principu i da se skupi 30 klubova iz svih dijelova Europa, da bi onda u toj superligi igrali i Ferencvaros, Legia, Austria, Dinamo, Zvezda, Ludogorec itd. Imao bi istočnu i zapadnu konferencu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.