• Droljo
    23.9k

Roma ti je preskočila como :snicker:
  • LA BOMBA
    752
    Imaju utakmicu više od Coma.

Como > Roma.
  • LA BOMBA
    752
    Moje mišljenje o Romi.

• KtcGoat
    2.5k
    mozda je on ispred svog vremena, kao Tesla
  • gaTeDZG
    2.6k
    Najbolje ocijenjeni igrač Foresta prema Sofi zabio je autogol, gube 1:0 na poluvremenu...

elfxJj.jpg
  • jedan u nizu
    16.9k

I na kraju pobijede 2-1

oFByziv.png
  • NerminB
    635
    E neka su. Nesto mi ovaj west ham postao mrzak. Vjerovatno i ovo sranje od stadiona je imalo udjela u tome :grin:
  • Hnlovac
    4k
    uzas od atmosfere tamo. Kaj je najjače, to je i među najboljim primjerima kako atletski stadion dovesti u bar ok stanje s teleskopskim tribinama, ali kad si naviknut na prem stadione gdje je publika po 6 metara iza gola, logicno da ovo izgleda lose

Gori mi je samo Molineux, ono izgleda kao apsolutna rupetina
  • NerminB
    635
    haha jes fakat, molineux je odron
  • LA BOMBA
    752
    Što je najgore, navijači West Hama su sami htjeli da idu na taj stadion jer su smatrali da će ih to voditi do većih uspjeha (više ljudi na utakmicama, više love).

Navijači Premier League klubova bi odmah dali sve što imaju za ono malo više uspjeha, tako da nemam nikakvih simpatija do njih.

Ja shvaćam da npr. navijači u istočnoj Europi žele nove stadione jer su stari stadioni iz vrijemena komunizma i nisu bili građeni samo za nogomet, dok engleski klubovi imaju legendarne stare stadione koji su sasvim ok. Tako da nema nikakvog razloga zašto bi navijač nekog engleskog kluba htio novi stadion, osim ako želi prodati svoju povijest i tradiciju za nekoliko VIP loža i da neki američki vlasnik stvara malo više novca.

Boleyn (stari West Hamov stadion) bio je kultan stadion, svima je bilo teško gostovanje, onaj baš old school engleski stadion, i sve okolo stadiona bilo je kultno i vezano uz West Ham (pubi, kioski sa hranom). A oni ga srušili i promjenili sa ovim smećem.

West Ham je jedna od najgorih transformacija kluba u poslednje vrijeme, ne samo da su izgubili stadion čak su im promjenili logo na kojem sad piše West Ham London, što je još jedan gubitak identiteta. Navijači West Hama se uopće ne definiraju sa Londonom kao takvim nego specifično sa istočnim Londonom i Essex County. To što se oni zovu West Ham je baš zato što je njihov kvart zapadni u smislu Essexa, a unutar Londona oni su istok. Tako da njima staviti samo "London" na grb nema veze sa pravim identitetom kluba. Vlasnici su to stavili jer žele iz West Hama stvarati turistički marketinški klub i London mnogo bolje zvući, a nema veze sa tim kako su se navijači tradicionalno identificirali.

Blog-Post-010217-West-Ham-Logo-History.jpg

I na kraju unatoč tome što su se prodali, West Ham nema nikakvih uspjeha. Gori su od razdoblja kad je za njih igrao Di Canio i kad su bili onaj pravi tradicionalni engleski klub.
  • LA BOMBA
    752
    City i Villa kiksali.

Mislim da je to sad 99% Arsenalova titula.

Jednostavno imaju mnogo više kvalitete kad pogledaš cijelu momčad a ne samo prvih 11.

Poslednju utakmicu na klupi Arsenala si imao: Kepa, Eze, Gabriel Jesus, Lewis-Skelly, Merino, Norgaard, Saka, Trossard, Ben White. Trenutno nema kluba u Europi koji bi imao toliko kvalitete na klupi.

Ako želiš osvojiti PL u moderno vrijeme trebaš imati za dvije momčadi elitnih igrača.
  • NerminB
    635
    Hahahaha, a ovaj ko da je znao sta ce biti, poceo se vec sakrivat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.