• Dzoni
    3.4k
    Jako cijenim Jakirovića zbog toga što je od 0 bez igračke neke jake karijere dospio u Englesku, ali ako United ozbiljno uzme Jakira kao trenera nakon samo 4mj Championshipa, to je znak da je United ozbiljno otišao u k
  • rokikaciga
    9k
    Celtic dao otkaz privremenom treneru O'Neillu prije mjesec dana, zaposlio Nancyja iz MLS-a koji je jucer dobio otkaz i danas opet zaposlili Martin O'Neilla do kraja sezone.

Kako gori negdje ZonaCeltic :lol:
  • jedan u nizu
    16.9k
    Celtic dao otkaz privremenom treneru O'Neillu prije mjesec dana, zaposlio Nancyja iz MLS-a koji je jucer dobio otkaz i danas opet zaposlili Martin O'Neilla do kraja sezone.rokikaciga

Kruno O'Jurcic
  • lukaoj
    103
    Mozda uzi izbor za trenera Uniteda budu Kova i Garcia... daj se skulirajte, kakav Jakir, pa nije to Burnley ili Brighton, to je United, top 3 kluba po broju navijaca i po marketingu u svijetu, oni moraju velika imena dovest, ne polu-anonimce. To mi je isto kao kad su nogometne vijesti neki dan pisale kako Real zeli Budimira.
  • Papastrumf
    21.1k
    Majki je mala beba za bombu, jebes mi sve.
  • Krizy
    64.6k
    Bivša želja Kai Wagner prešao u Birmingham za 2.5M € i upisao asistenciju na debiju.
  • LA BOMBA
    745
    to je United, top 3 kluba po broju navijaca i po marketingu u svijetu, oni moraju velika imena dovest, ne polu-anonimcelukaoj

Danas top klubovi uzimaju anonimce, samo pogledaj Chelsea koji je doveo Liama Roseniora.

Rosenior je nedavno bio u Hull City i odradio tamo lošiji posao od Jakira.

Jakir ima 46.15 win percentage u Hullu, Liam Rosenior je imao 34.62.

Ako je Chelsea uzeo Roseniora onda ne vidim zašto ne bi mogao Jakir, koji je bolji trener po svim statistikama, voditi United.
  • rokikaciga
    9k
    Rosenior anonimac...ja cu se ranit majke mi

Daj dosta je. Zgadio si ljudima Rieru, zgadit ces i naseg Jakira. Prestani.
  • Kujtim Shalla
    8k
    E mislio sam sve da sam čuo, Jakir da vodi United , može ali iz Koreje možda, o majko šta mi bi pa otvori ovu temu u rano jutro:lol:
  • hardek
    7.9k
    Ja i dalje ne kužim šta bomba radi na Zoni? Kuzim da je došao da nam prezentira Rieru ali zašto je ostao :lol:
  • FelceAzzurro
    1.2k

Ja sam čuo kako je Igor Štimac glavni konkurent Jakiru za posao u Unitedu?
  • KtcGoat
    2.4k
    Mogao bi i Kiki Polovanec, ipak je slobodan sad
  • Omake
    14.6k
    Sportski sektor Man Utd bi htio Fariolia koji u 17 utakmica s Portom ima 16 pobjeda. CEO sfera kluba želi neko jače ime.
  • lukaoj
    103
    Liam Rosenior je Englez koji ima preko 100 nastupa u Premier Ligi. Ti ili ne zelis shvatiti neke stvari ili si samo bot koji tu zajebava.
    Osim toga, on je trener Strasbourga, a Chelsea i Strasbourg imaju iste vlasnike. Znalo se cim je Maresca dobio otkaz da ce Rosenior postati trener Chelseaja.
  • LA BOMBA
    745
    Navodno je Gareth Southgate favorit za trenera Uniteda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.