jedino se nebi možda složio tipa da Atalanta nije favorit protiv Reala, i Barce I PSG. — Majki-Papi2111
PSG ili City. — marcio amoroso
O Boysima i represiji , izvini al to ne bi komentiro,niti mogu , a i forum je pa onda , a represija kao pojam represija je u Evorpi svugdje dosta pobrutalna,negdje više negdje malko manje, za mene najveća policijska represija izuzev Hrvatske gdje sam na internetu vidio je u Španiji i Francuskoj, daj da grijesim, tamo ne pitaju tko si sta si tamo te ubiju od batine, ali cuo sam da njihovi pregledi na stadionima nisu ni slični zahtjevni kao i kod nas, (bio sam u Austriji i Njemackoj na utakmicama) ali kod njih nijee ni slicno kao i kod nas , tko hoce more i bombu unjet na tribinumožda čak i gora od represije nad boysima. — Sibirski plavac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.