A i old trafford je nazvan kazalištem snova(Theathre of dreams).Oni to shvaćaju ko kompliment no meni nebi bilo drago da mi suparnici smatraju stadion kazalištem — Sibirski plavac
ova di lik jede pitu ili ona di shelveya nazivaju harry potterom — Sibirski plavac
Adebayor, your dad washes elephants, your mum is a whore :lol: — Infinity
Jedini razlog za eventualno sprdanje Citya su njihovi navijači. Ako je nekom to kriterij za plastični klub. Činjenica je da im brojka gledatelja ima na manjim domaćim tekmama nije na razini Liverpoola, Uniteda i Chelsea. Prazne stolice su na takvim utakmicama cesta pojava. Po nekom navijackom kriteriju, oni i nemaju neku navijacku bazu niti reputaciju u Engleskoj, a kamoli u Europi. Mislim da se kod njih cak na dan utakmice protiv nekog neatraktivnog protivnika tipa Norwich, Brighton ili tak nesto moze kupit karta. To nije slucaj kod ostalih top 6,7 ekipa. — Crusades1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.