• Neki tip
    21.3k
    vidim da mi nekak poznato zvuči :lol:

Inace, ovaj City bome i igra ko na plejki, tak da je soundtrack skoro pa primjeren
  • Crusades1986
    13.4k
    Danas da, napaljeni su i gladni.
  • Infinity
    16.6k
    Prejake su mi te simulacije u PL i BL :lol: Reakcija uvijek kasni
  • Navijač Dinama
    8.5k
    City otkinio Lpoola 5-0, nas su u Manchesteru samo 2-0 i to gol drugi mozda i faul i jos zadnja minuta

Šta bi tek Dinamo radio Lpoolu.. :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Reakcija uvijek kasniInfinity

Evo sad su se pravovremeno "veselili" nakon zadnjeg zvižduka.. :)

4-0, poništen je 5.
  • Infinity
    16.6k
    Šta bi tek Dinamo radio Lpoolu.. :lol:Navijač Dinama

Pa Zvezdana im je ocitala lekciju :rofl:
  • Eduardo
    20.9k
    Što mislite o ovome? Meni je to OK u nižim ligama, ali nikako u prvoj. Već je viđeno u nekim ligama pa se izigrava i obilazi na razne načine.

Od predstojeće sezone u Superligi Srbije timovi će biti obavezni da u startnoj postavi imaju najmanje dva igrača do 21 godine, odnosno rođenih posle 1. januara 1999. — ArenaSport
  • xavier
    12.1k

Apsolutno je kontraproduktivno u najvišem rangu natjecanja forsirati ovakve stvari. U prvoj ligi trebaju igrati najbolji. Ionako će treneri, s obzirom da je sad dozvoljeno više izmjena, često mijenjati takve igrače već u prvom poluvremenu.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Mlinka je Modrić 80tih.

l9w5d3y9cjozu2nm.png
  • marcio amoroso
    37.5k
    United opet gazi kao nekad. Nevjerojatno kako jedan igrač promijeni kompletnu atmosferu, ali i igru. Bruno Fernandes je realno dar sa neba.
    Osim toga mali Greenwood također gazi, Martial se probudio, čak i Pogba dobro igra.
    Svijetla budućnost definitivno.
  • xavier
    12.1k

Baš sam napisao na Snetu, kakva je kupnja Fernandesa bila prekretnica. U prvih 10 utakmica 7 golova i 6 asistencija te je uz to podigao cijelu momčad. Napad izgleda odlično, a kad su prodali Lukakua bez da su doveli zamjenu, činilo se da je tu najveća rupa u momčadi.

Mali Greenwood izgleda nestvarno dobro u ovom trenutku.
  • marcio amoroso
    37.5k

Čak se sad i ta kupovina Sancha čini nepotrebnom.
    Imaju super raspored do kraja i čini mi se da će ipak uhvatiti vlak koji vodi u LP, prije par mjeseci je to bilo nezamislivo. Može se čak desiti da zadnja utakmica u Leicesteru bude finale.
  • xavier
    12.1k

Pa ni nije to još gotova stvar, ali da, nisam siguran da je to baš profil igrača koji im treba s obzirom da de facto igra na istoj poziciji kao Greenwood, a za te novce možeš pokriti druge pozicije. No opet, kad imaš priliku dovesti takvog igrača, onda to ne bi trebalo propustiti.

No prioriteti su svakako još jedan kvalitetni stoper, a ne bi škodio ni klasični defanzivni vezni.
  • marcio amoroso
    37.5k

Zanimljivo je da su Matiću produžili ugovor, čak po boljim uvjetima. Imaju tu još McTominaya i Freda. Jedan dobar stoper i Sancho.
    To bi onda stvarno bila vrhunska ekipa koju možeš lijepo i rotirati. James će isto biti sve bolji, Williams na boku je dobar.

Od tmurne situacije se došlo do lijepe budućnosti. Čak sad i taj Ole izgleda kao pristojan trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.