• Guinness
    2.3k
    Nelogično po meni jer je Arthur ipak dosta mlađi, jedino što opravdava transfer su te razuzdane pijanke Arthura sa Neymarom i konstantno putovanje privatnim avionom na tulume.marcio amoroso

Računovodstveni transfer
    Iako se čini kako se radi o poslu gdje Barcelona prodaje Arthura za 80 milijuna, a kupuje Pjanića za 70, što im daje 10 milijuna plusa, ovim će poslom ustvari i Juventus i Barcelona zaraditi 60 milijuna eura. Tj. tako će biti prezentirano u računovodstvenim knjigama. Fundamentalna točka kod poslovanja s igračima je sljedeća. Kada klub prodaje igrača, novce koje zarade pišu kao profit za istu tu godinu. No, kada kupuju igrača, u knjigama se potrošnja zapisuje kroz onoliko godina na koliko je igrač potpisao ugovor što još zovemo godišnjom amortizacijom. Arthur je plaćen 30 milijuna prije 2 godine, a potpisao je ugovor na 6 godina, što znači da je Barcelona pisala u knjige minus od 5 milijuna za svaku od tih 6 godina. Kako su dvije godine ugovora istekle, Arthurova vrijednost je još 20 milijuna, a ukoliko ga prodaju za 80 Juventusu, oni će si upisati profit od 60 milijuna.

• Kwedi
    3.9k
    ovo je potpuno krivo i nije točno
  • Navijač Dinama
    8.5k
    svima sasvim nelogičan potez,istina , Arthur je bio ove sezone za nijansu lošiji nego prošle, ali i dalje igrač od 22/23 godine pred kojim je budućnost i oko kojeg se mogla ista gradit u Barceloni, a Pjanić je igrač koji nema ni brzin,a nikad i nije bio brzac, i još k tome ide u vezni red sa Rakitićem i Buskecom koji također nisu brzi, uz sve to ima 30 godina i pitanje je samo kad ce ga krenit povrede snalazit i koliko dobrih konstantnih sezona takav kalibar igrača može pružit ekipi kao sto je Barca

Po meni Juventus dobio ovom zamjenom i ovime transferom.
  • Neki tip
    21.3k
    BuskecomNavijač Dinama

Naš dečko, z Bednje? ;)
  • Eduardo
    20.9k
    to je nekakva muljaža, nešto tu smrdi... Inače, potpuno besmislen transfer po meni. Iako, u skladu s politikom transfera zadnjih godina. Ne vidim segment igre u kojemu on trenutno može biti od značaja za Barcu. Čak će i slobodnjake dobiti samo na treningu, sumnjam da će nešto zapucati na utakmici. Trulo je nešto u tome klubu, trulo.
  • Infinity
    16.6k
    Ma Barca vec godinama 'odusevljava' transferima. Svaki drugi im je mutan.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    https://youtu.be/6vRZKw83WbY

Penal sa utakmice Barca-Atletico M.

Pravedno dosuđen ili ipak nije trebao??
  • gh0c
    256
    Mislio sam da si možda stavio penal za Barcu koji nije toliko očit. Ovaj je (očit)
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Zato sto je bio minimalni kontakt,pa sad da li je za penal ili ne, a nemam link od Barcinog, inače sam i favorizovao ATM u ovoj tekmi

Inače, kako li su ona tovarčina Vela i onaj Hodoba il kako već dospijeli na komentatorske pozicije, kriminalno komentiranje,nastrani u navijanju za Barcelonu, nigdje objektivnosti , sva sreća pa ja TV postoji opcija mute
  • Eduardo
    20.9k
    Vela je navijač Reala, a Hodoba druka za Barcu i posebno Messija, ma koliko god on to pokušava demantirati previše je očito. Inače, meni su ok par komentatora.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    ma koliko god on to pokušava demantirati previše je očitoEduardo

Upravo to, inace kad ne komentira Barcelonu, onda je dobar i jedan meni od boljih tamo komentatora ako ne i najbolji, Vela poznaje profesiju ali kad komentira, kao da slusam dalmatinskog Stjepana Baloga, sve nešta a zapravo ništa :confused:
  • Dudu
    2.6k
    Žalosno mi je šta Mourinho uradi od Tottenhama, po mojim nekim mjerilima baš je ono ekipa bombon pravi, po meni maksimalno balansirana, par fantastičnih igrača, ima i kreativaca i destruktivaca, odličan golman i lik ih na deseto mjesto, pa jebote kako..
  • Neki tip
    21.3k
    Krasan gol Sterlinga. Ak netko gleda City-Liverpool. Nego, kakvo je ovo "navijanje" u pozadini?? Na zvucnike pustaju snimljeno navijanje?
  • Crusades1986
    13.4k
    Mislim da je sa fife simulacija navijanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.