• Orc123
    8.7k
    Decko je ove polusezone igrao jako jako malo u 10. Klubu nizozemsle lige....
  • Zagi
    8.5k
    Malo?

To je malo? Na posudbi?
    Znam da ne voliš nikog ispod 28 ali nije lijepo lagati.
  • Orc123
    8.7k

Frende odigrao je ove polusezone 15 utakmica i od toga je zapoceo u prvih 11. U njih 5! U 10. Klubu Nizozemske lige, klubu koji je razina Osijeka ili malo bolji od Loxe....nije briljirao ni s ocjenama. Moze bir peinova i nemam nista protiv da dođe na neku posudbu sa otkupom ali to je igrac trenurno za popunit kadar od 25. Igraca....
  • Zagi
    8.5k
    25 utakmica.
    Guraju ga na krilo pa zato ima loše ocjene. Najvjerojatnije imaju deal s Bayernom za minute pa staviš mladog igrača gdje će najmanje zaj* kao što smo i mi Gvardiola gurali na beka.
    Ako si ga ikada gledao , znao bi da je polušpica/napadač i da je mali briljantan.

Sobzirom da je igrao u u19 rep zajedno sa Ivanovićem, nije ih teško usporediti.

Vidović je jedno 3 klase bolji igrač.

To je prilika koja se ne propušta.
  • Carrasco
    4.3k
    Crnac još nije upravi zanimljiv, bit će kad Belupo bude tražio 3,4 milijuna...
  • Patak
    3k
    Ivanušec i Šutalo
  • Neki tip
    21.3k
    Crnac još nije upravi zanimljiv, bit će kad Belupo bude tražio 3,4 milijuna...Carrasco

Slaven Belupo može za igrača tražiti (i dobiti) 3-4 milijuna kad Dinamo bude mogao tražiti (i dobiti) 30-40 milijuna, tak da neće biti problem.
  • Doktor Kunić
    3.8k
    nije ga nikad gledao, lik bi po njegovom trebao u nižerazrednom klubu nizozemske lige imati 10tak pogodaka, pa tolko nemaju na klubskoj razini čovječe..
  • Ludovic IX
    7.4k
    Despodov koji se tu spominje, mozda da tu dođe, bio bi rupa ko onda moubandje.. kao neko iskustvo, dobar igrača i onda rupa.

Ja više vjerujem da će stojković bit pojačanje odmah nego recimo za tog despodova npr.
    Orša i Petko su igrači koje nitko od nas nebi doveo tad a postali su to što su postali. Želim reći da nema pravila. Ti isti Orša i petko da su došli kod recimo M.Cvitanovića umjesto bjelice bi sad igrali negdje u mađarskoj jer se ne bi razvili kako treba tj dinamo nebi igrao kako njima odgovara
  • Infinity
    16.6k
    Despodov iza sebe vec ima 5-6 sjajnih sezona, nije one season wonder. Igrao je i u Austriji gdje je u dresu Sturma upisao 21 nastup (9 golova, 8 asistencija).

Moubandje bi mozda i bio pojacanje da smo u zimu stavili ruku u dzep i bacili neku sicu za njega. Nije igrao pola godine, naravno da ce pasti.
  • Orc123
    8.7k

Nije on Napadac i nikad nece biti napadac...moze biti neka 10 ili second striker! Klasicna 9 noje niti ce to ikada biti jer ga otpuse malo jaci vjetar....gledao sam ga puno puta u repci tako da! Ivanovic nije za Dinamo, bar ne jos ali je parava 9ka i tenk u napadu ako uspiređujemo jednog i drugog ko spice! Vidovic je talent, prinova i nista vise i kao takav moze doci na neku posudbu s otkupom!
  • Orc123
    8.7k
    Despodov je ono u Ludogorecu sto je nama Petko ili Livaja u Hajduku! Igrac koji svojim talentom moze igrati u puno vecim klubovima ali se ne poklope uvijek sve stvari kako bi mi htjeli...
  • Str1nger Bell
    1.4k
    Vrlo nerealno, ali čisto da se spomene. Luka Jovic nakon solidne sezone u Fiorentini nije ni prijavljen za europu. Vjerovatno su ga otpisali, kažu da mu Milan nudi 2mil.€+bonusi za golove…
  • Infinity
    16.6k
    Zeli u Zvezdu, ali mu menadzer nije sretan s tom odlukom, a sumnjam da bi mi ponudili duplo da ih zadovoljimo.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    S obzirom da se spominje navodni odlazak iz Frankfurta,volio bi kad bi vratili Jakica. Sjetite se samo onog veznog reda Ademi-Jakic-Majer i koliko smo svi bili pesimisticni po pitanju toga koliko ce ga Joza moci zamijeniti a covjek je valjda nas najbolji pojedinac od tada. I sad zamislite Misica,Baturinu i jos Jakica u istoj postavi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.