• Davieboy86
    772
    To i govorim ovom pavijanu gore iznad. Ima me pravo vrijedati izjavama da razmisljam ograniceno, u prijevodu da sam
    ogranicen, a siguran sam da pavijan nije godinama trpio sta smo mi , ja i moja ekipa da bi on danas mogao tu slobodno laprdati. I onda ja vrijedam… Pavijanu birtijasi su ti donijeli ovo
    sto danas imas…Znaci sa Antolicem ne zelim ni u istome gradu biti.Tako da i ja srcem , iskustvom i djelima progovaram: Jebes Antolice i sve one koji mu sada ljube supak i njegove prijedloge! Neki ovdje ocito nisi svjesni cinjenice da je grupu milimetar djelio od gasenja i da su najvece zasluge imali bas Nasmrkani i doticni pandur . Ali bas milimetri i cudom smo prezivjeli. I neki zaboravljaju da je grupa u suradnji sa par dinamovih zaljubljenika donijela ovo sto imamo danas. Da , Bad Blue Boysi imenom i prezimenom, oni koji su skoro bili ugaseni i onda tu neki virtualni ratnik mi krene drzati prodike.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ovaj udbaš i dan danas nas unistava i zavadja ,cak i kad nije u klubu . Jebes njegova prijedloge , nema sta on slati prijedloge i nije mi Jasno kako moze biti clan nakon svega ,pogotovo da šalje mailove i prijedloge nekakva
  • rioda
    9.3k
    Pratim njegove postove već duže vrijeme, ovaj za statut još nisam pročitao, no ono što sam uočio je da uvijek kao nešto dobronamjerno piše, a zapravo je sve fino upakirano i zlonamjerno.
  • jedan u nizu
    14.2k

on od odlaska iz kluba, ocajnicki pokusava popraviti svoj imidz kao nekoga tkpo je zapravio cinio dobro, suprostavio se Mamicu i omogucio nove promjene u klubu.

Zna da se svima koji su se borili za dinamo godinama ne moze dodvoriti, ali pokusava svima ostalima, koji nisu upuceni u dogadanja oko kluba, stvoriti laznu sliku sebe.
    Ljudima koji satraju da je Mamic kriminalac, ali da klubu treba neki novi posteni Mamic recimo, ili onima koji vjeruju da su ove promjene maslo nekakve politike ili nesto.

Sto je najgore, sa vremenom ce kod takvih ljudi i stvoriti dojam da je on nesto ok napravio za klub, pa i ovim postom, jer eto on se kakti bori za bolju demokratizaciju i transparentniji dinamo.
  • Crle
    1.1k
    Ne laje pas radi sela nego radi sebe. Itekako bi on htio nazad u klub kada je namirisao novac koji se oko dinama vrti.

Imao je on puno prilika za napraviti ili utjecati na stvari koje sada propagira.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ovo je tema o Statutu a ne o Antoliću.
  • Davieboy86
    772
    Zato njegovi prijedlozi , njegovo djelo i njegovo ime nemaju sta traziti niti u jednoj temi Zone Dinamo.Ni ne pokusavajte jer on je grobar ovakvog dinama! Ako se divite njegovim prijedlozima i zelite raspravljati o istima,imate svi fb , instagram i ostala sranja.
  • petrinjskikokošinjac
    116

Pozuri pisat amandmane, kratak je rok, godisnji su.
  • Crni86
    13k
    makar su prijedlozi dobri? Treba ih odbit? I makar ih je mozda netko drugi predlozio treba ih odbit i ne raspravljat o njima jer ih je preldozio nekad negdje antolic? Tko kaze da mu upravo to i nije namjera?

Pa takvim djelovanjem mozemo komotno klub zatvorit. Koga boli k kaj je reko pero, antolic, zdravko, zvone ili mario, ako je to najbolje za nas klub neka se provede. Totalno nebitno od kuda dolazi, ako je dobro za klub. Dobro da Antolic nije predlozio da se Beljo dovede pa da se onda i ta odluka propitkuje i da se nesmije to komentirat….

Ljudi u klubu moraju brinut samo za boljitak kluba i prema svakom clanu kluba se jednako odnosit ma kako god se on zvao.
  • Šteco
    1.1k
    Krešimir Antolić, čovjek koji je godinama bio jedan od najbližih suradnik Zdravka Mamića i operativac njegove represivne mašinerije, sada ima obraza docirati o demokraciji i transparentnosti u Dinamu, te prijedlogu novog statuta. Da nije tragično, bilo bi smiješno.

Ovaj bivši načelnik u policiji pretvorio je Dinamo u policijski klub – ne kao metaforu, nego doslovno. Pod njegovim "vodstvom" uvodile su se crne liste navijača, ljudi su se pretresali, maltretirali i izbacivali s tribina samo zato što su kritizirali Mamića i njegovo nedemokratsko upravljanje klubom. I to ne slučajno – nego planski.

I sada taj isti Antolić, koji je 10+ godina provodio brutalnu kontrolu na stadionu, nad navijačima i članstvom, branio tadašnji statut i tvrdio da je "demokratski" (o čemu sam tražio hrpu članaka i video materijala, ali mislim da ih svi znate, pa sam ih izostavio iz ovog posta), sada u javnosti glumi zaštitnika demokracije. Kaže da novi statut “nije dovoljno demokratičan” i ima "rupa". Čovjek koji je osobno gušio svaku formu demokracije u klubu sada dijeli lekcije o istoj?

Također, dugo je tvrdio da je tadašnji statut po Zakonu i da je isti dobar, da bi kasnije tvrdio da je isti pun rupa i da ne zna kako je isti prošao i odobren od nadležnih institucija (tražite na YT, imate njegove intervjue, to je on pričao prije/kasnije).

Sadašnji statut je njemu bio dobar u početku dok ga se kreiralo, sve dok je mislio da će ostati Barišić jer je tako bio skrojen statut. Nakon što je ipak izabran Zajec, odjednom je počeo tvrditi da je to loš statut i da Zajec ima "faraonske" ovlasti i mogućnost ostati dok god on to želi. Shvaćate poantu, ne moram valjda objašnjavati poantu.

Njegovo aktualno "buđenje" nije nikakva promjena svijesti – to je obična politička poza čovjeka koji traži novu ulogu nakon što je potjeran/otišao s pozicije moći. Ista lica, isti interesi – samo nova retorika.
  • Davieboy86
    772
    Amen to that brother!
  • The Undertaker
    8.5k
    Kladim se da nitko od vas gore nije detaljno pročitao prijedlog novog Statuta (što je temelj i budućnost kluba) i o njemu znate malo ili ništa a o Antoliću, koji je prošlost kluba i danas beznačajna figura, znate sve.
  • Pacho
    2.6k
    Svi smo svjesni njegove uloge sto ne znaci da po defaultu treba odjebati dobar prijedlog samo zato sto ga je (i) on negdje javno ispljunuo/podrzao.

Ovo sto neki predlazu je da se Antolicu prakticki da pravo veta.
  • Crni86
    13k
    ma svi su svjesni i koje su njegove namjere… lik je krenuo skupljat politicke poene od kad je otiso iz kluba.

Ali na kraju je vazan samo dinamo, samo da se za dinamo donese dobra odluka. Kako je i Zvone reko dinamo je iznad svih nas.
  • NitkoBitan
    29.4k
    Clanak 55. stavka 1. nije definirana promjena naziva u prefiksu sto mi je puno problematicnije od dijela "Dinamo" (protiv naziva Dinamo se nikad nece glasat). Ispada da je "GNK" zapecacen zauvijek i apsolutno nepromjenjiv. Za mene je to žig đavla i saljem amandman da se omoguci promjena prefiksa referendumom, da u meni tinja barem ono malo nade da ce jednog dana bit opet NKDZ.

Estetski, lingvisticki, moralno i znacajno pogresan prefiks. Lose izgleda - podsjeca na belgijski GENT i redovno u stranim televizijskim prijenosima pise GNK umjesto DZG ili DZ, gradanski kao pridjev degrafira nekadasnji Gradanski koji je bio pojam, imenica i takoder bitna stvar nacin na koji je to doneseno i cija je to ideja bila. Sama ideja je losa zbog razloga koje sam vec naveo a o drugom svi sve znaju.

Mozda cu ic i sa HC prijedlogom za promjenu clanka 2. stavka 2. da je skraceni naziv kluba NK Dinamo. Stavak 1. tog clanka ne znam moze li se mijenjat, odnosno ne znam kako to ide sa promjenom imena udruga.

Svakako ako netko misli kao ja (ili slicno) pozivam da se posalje sto vise prijedloga sa raznih strana na tu tematiku da potencijalno pokrenemo stvari. Mnogi u klubu se stajali iza NKDZ u najmracnijem razdoblju GNK ali imam dojam da im je sada vise manje svejedno, meni i dalje nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.