Smatram da bi pravedno bilo da nemaju svi članovi pravo glasovanja na izborima već oni s određenim stažom, ali je problem kako to regulirati zbog nakardnog modela članstva u trajanju jedne godine koji je vrijedio do sada. — Tundra86
MIslim da s ovim modelom ima puno više prostora za manipulaciju. Hrpa ljudi kaj nema veze s Dinamom se zbog svoji interesa i loših namjera prema klubu može učlaniti i stvoriti ozbiljnu bazu glasača te nanijeti štetu klubu. — Tundra86
Ok, ali je tri godine ipak duži period da se nešto pokrene i neusporedivo teže bi bilo provesti takvu akciju. — Tundra86
nekako mi je logicno da Skupstina bira IO — NitkoBitan
Za pocetak treba bolje definirat clanstvo odnosno kontinuirano clanstvo. — NitkoBitan
Skupstina i IO su ipak malo kompliciranija tijela i tu se ne bi stel mijesat, ali nekako mi je logicno da Skupstina bira IO (naravno Skupstina utvrdena po novom statutu). — NitkoBitan
Mene zanima tko daje osnovne smjernice za izradu Statuta? — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.