Dobra nam je taktika onda da igramo duge na Kuleta za kojeg i ptice na grani znaju da ne može osvojiti skok — Izet Hajrović
Njegov je prethodnik Sergej Jakirović u prvih osam ligaških utakmica s plavima osvojio 18 od 24 boda, baš kao i Igor Bišćan. Čačić, koji je bio prije Bišćana na klupi, imao je pak niz od sedam pobjeda i jednog remija, a zanimljivo je da je Čačić u prvom mandatu na klupi Dinama, 2012. godine, u prvih osam kola bio savršen, osvojio je 24 od 24 boda!
Od Bjelice su bili bolji i Kopić (19 od 24), Krznar (18 od 24), Jurčević (14 od 24), Cvitanović i Petev (obojica 18 od 24)... Uglavnom, prekopali smo po arhivi u posljednjih 20 godina te došli do statistike da je Bjelica - najgori!
Ova ekipa je DOBRA, ali treba i DOBROG TRENERA — kadsemasazatalasa
Jakir je do otkaza uzimao 2,17 po utakmici, da se taj trend nastavio danas bismo s Jakirom bili na prvom mjestu. — Daliban
Treneru kojem trebaju 2 pripreme i 2 prijelazna roka je po meni loš trener — telekineza
Treneru kojem trebaju 2 pripreme i 2 prijelazna roka je po meni loš trener. Ta matra i kod Jakira je bila idiotska i pokazalo se da koliko god daješ treneru vremena, ako ne zna što bi s tim nećeš se usrećiti. Po meni je ista stvar i sada sa Bjelicom. — telekineza
ne kazem da mu treba toliko, ali micati ga nakon 12 utakmica nema veze s mozgom. — jedan u nizu
nadao sam se do kraja da se neće angažirati Bjelka baš zbog onog lijepog prvog mandata, isto ko što se Riječani ne bi proslavili s Kekom. Nikad to nebu to. ALi su u upravi popušili i napravili populističi potez.
Sopić je po svemu trebao biti taj nakon Jakira. — Kia pride
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.