• Danko
    1.2k
    Sopić eventualno ako bi se radio totalni remont ekipe.
    Ove igrače on ne može natjerat da daju svaku utakmicu 100% ko što je mogao one u gorici i rijeci.
  • austrijanac
    4.3k

Ajde još jedno loše hnl riješenje. Nije ih bilo dosta.

Poslije toga, Zekić, ako nije on slobodan, može Prosinečki.

Shvatite da HNL treneri su taktički nepismeni, barem velika većina.

Postoji razlog zašto možemo bit drugi na svijetu kao nacija, ali nemamo tri kvalitetna trenera.
  • jedan u nizu
    9.6k
    a npr. jedan Amorim nakon tjedan dana preokrene igru Man utd. Ok, to je klasa trenera pa ga nećemo uspoređivati s njim,telekineza

Po cemu se da zakljuciti da je Amorim preokrenuo igru Man utda?
    Vodio je 2 utakmice.

Prvu je igrao 3-2 protiv Bodo-a.
    Drugu je pobijedio Everton sa 4-0.(koji ne zna za pobjedu zadnjih 5 utakmica).

Ne kazem da nece preokrenuti igru, i da nece biti genijalan.
    Ali davati takve zakljucke nakon dvije utakmice je suludo.

Ako cemo suditi po dvije utakmice onda molim te pazi ovo:

Dinamo - Lokomotiva 5-1
    Dinamo - Monaco 2-2

boom-mind-blown.gif

Bjelica preporodio dinamo, gazimo sve redom, nakon tjedan dana samo.
    I tada sam govorio da je prerano za suditi ucinak nekog trenera.
  • Daliban
    2.6k
    Kovačević treba biti novi trener i SD treba izbaciti Rileta i Ademija iz momčadi na zimu.
  • hardek
    3.2k
    Čovjek je došao u klub, ekipa posložena za 4-3-3 i većina njih nikad nije igrala u formacijama sa 3 iza. U 2 tjedna ljudi igraju nogomet. Ima li idealne igrače za svoj sustav? Nema, ali od onoga što ima izvlači maksimum.

Vidi se ideja i korekcije koje radi tokom utakmice, primjer je utakmica protiv Boda gdje je na poluvremenu napravio korekcije nakon kojih Bodo nije prešao centar.

Kada trener ima jasnu viziju što želi i zna kako to provesti, to se može u puno manje od xy mjeseci.

Mi 2 mjeseca tapkamo u mraku, čak smo i nazadovali. Gatuzo iz Kalika izvuče više nego što Bjelica može od Stojkovića, Pjace, Hoxhe, Mbukua, Cordobe, Kačavende, Roga. Svi igrači igraju ispod svog optimalnog stanja.

Mi ne možemo iznijeti loptu protiv 70% ekipa koje nam izađu u presing, svaki prekid nam je pola gola, naši prekidi ja se ne sjećam kada smo iz nekog pucali u okvir gola. Doslovno ne ličimo na ništa
  • Daliban
    2.6k
    Po cemu se da zakljuciti da je Amorim preokrenuo igru Man utda?jedan u nizu

Po tome da pogledaš utakmicu i uočiš promjene u obrascima igre.
  • jedan u nizu
    9.6k

pa i mi smo protiv Lokomotive igrali nemjerljivo bolji nogomet nego tjednima prije.
    Protiv Monaca smo igrali odlicno, ogotovo jer su jaca momcad od nas a mi smo dosli sa 9 komada u mrezi.

To su samo dvije utakmice ljudi, samo dvije utakmice.

Po tome da pogledaš utakmicu i uočiš promjene u obrascima igre.Daliban

Jesi gledao Dinamo - Lokomotiva?
    Jesi gledao Dinamo - Monaco?

A jesi li prije toga gledao Slaven - Dinamo, i Bayern - Dinamo?

Ja ovdje stvarno glavom u zid udaram jbt
  • San Lorenzo
    17.1k

Sladoled na suncu bi trajao duže nego Kovačević u Dinamovoj svlačionici.
    Trebaju nam pojačanja, a ne bi bilo zgorega ni da si Bjelica pojača stručni stožer.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Kovačević sa onako dobroćudnim licem i stavom bi izdržao mjesec dana u dinamovoj svlačionici.
    Isto vrijedi i za Čabraju...
    Pojeli bi ih Rile,Aki,Petko,Ktc...
  • Danko
    1.2k

Nemože , on guta samoglasnike, nije za dinamo

Sopić nije obični hnl trener, bar se meni tako čini
    Vrijeme će pokazati
  • Dinaminjo
    1k
    I van Nistelrojev United tih par utakmica je bio ok, i imao je dobar niz.

Sada neki tu od Amorina rade cudotvorca samo da pokusaju svoj argument obraniti
  • ElDorado
    492
    on se nudio nama :)
  • MarK
    740
    Neno je zaboravio svoj slogan iz prvog mandata:"Jednostavne stvari radimo savršeno". Lošeg prijema i predaje lopte ko u priči.
  • Chempers
    250
    Ljudi ozbiljno pišu o Kovacevicu i Sopicu. Kako onda od tih ljudi očekivati da shvate da kad preuzmes limitiranu ekipu i još ti se ozlijedi pola ekipe ne možeš biti najodgovorniji za trenutno stanje? Nikako, eto kako.

Kad i ako ćemo biti u punom sastavu, bit će bolje. Hoćemo li se šetati hnlom? Nećemo osim ako ne dovedemo igrače koji će biti ozbiljna nadogradnja. Ne sumnjam da Bjelica može odraditi pravi posao ako mu se daju uvjeti za to, al u ovom trenutku ne postoji trener koji će s ovim kadrom koji smo mi imali zadnjih par utakmica učiniti nešto puno bolje.
  • Daliban
    2.6k
    Ljudi ozbiljno pišu o Kovacevicu i Sopicu. Kako onda od tih ljudi očekivati da shvate da kad preuzmes limitiranu ekipu i još ti se ozlijedi pola ekipe ne možeš biti najodgovorniji za trenutno stanje? Nikako, eto kako.Chempers

Kovačević je preuzeo ekipu na dnu tablice pa uzima s njom jednak broj bodova po utakmici kao tvoj velebni Bjelica s Dinamom. Realno, trebali su imati i koji bod više na kontu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.