Izgleda da sam postao SDPovac. Državnički potez Zokija :strong: — Captain America
Ne znam bih li ikad mogao tu stranku zaokruziti, ali Zoki me osvojio za vrijeme covid debilizma, a HDZ prezirem. — FrenchMontana
Ne znam bih li ikad mogao tu stranku zaokruziti, ali Zoki me osvojio za vrijeme covid debilizma, — FrenchMontana
sori Puhovski nisam te prepoznao… tko ce s kim koalirati jos ne znamo, a ja predvidjam da Muzemovci nece sa Zokijem, — FrenchMontana
Ustav RH ima više rupa nego prethodni Dinamov statut. — Jaro
Meni je zanimljivo vidjeti da dinamovci, navijači kluba koji je preživio silovanje jednog čovjeka i svih mogućih propisa, statuta i zdrave logike, podržavaju slične igrice na razini vodstva države.
Predsjednik države ima jasnu ulogu, a jedna od njih je i očuvanje političke stabilnosti. ovo što je predsjednik milanović napravio je direktni udar na to.
Nitko njemu ne spočitava pravo da se kandidira za bilo što, nitko mu ne brani da bude kandidat na izborima za parlament, kandidat za premijera, ali onda to iz odgovornosti prema državi, ustavnom poretku i narodu iskomuniciraš na vrijeme, podneseš ostavku na vrijeme, raspišu se novi predsjednički izbori, izabere se novi predsjednik, raspusti se sabor, novi predsjednik raspiše parlamentarne izbore. Kraj priče!
Ideja da predsjednik države sudjeluje na izborima i potencijalno sam sebi daje mandat za sastav vlade je suluda. Ideja da u slučaju izbornog poraza slegne ramenima i kaže jbg, još uvijek sam predsjednik graniči sa mentalnim oboljenjem. — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.