• Krizy
    61.1k
    Ne računaju se igrači na posudbi.
    Menalo, Drmić i Ljubičić imaju i HR državljanstvo.
  • jp23
    3.3k
    Ahaaa, to mi promaklo. :up:
  • NORTE
    19.6k
    Broj stranaca u klubovima:

3 - Dinamo
    10 - Hajduk
    Krizy
    Di su ti dani, ta lipa vrimena kad su se ismijavali "opet ste doveli stranca"...
    Ni to im ne pomaže, a dinamo s malo stranaca.
  • DrawTube
    7.1k
    Ali, ali Grgić je hrvat iz Austrije!1!11!1!1!1!
  • Krizy
    61.1k
    Njega nisam ni računao :lol:
  • Infinity
    19.5k
    Ricardo Moniz kandidat za klupu Slavena.

Na prvu ne bas zvucno ime, ali jako iskusan trener. Bio je u sustavu Grasshoppersa, PSV-a, Tottenhama, HSV-a, a onda se po Red Bullu prebacivao po Leipzigu, Ghani, New Yorku i Salzburgu.

Prvi samostalni posao menadzera imao je upravo u Salzburgu. Prosao grupu EL, osvojio kup i prvenstvo, prvu duplu krunu za RBS.

Vodio je kasnije Ferencvaros, Lechiu, Munchen, Notts County, Eindhoven, Randers, Trencin, Excelsior i ZTE.

Vodio je 305 utakmica od cega 152 u najvisem drzavnom rangu i 25 u Europi.

ZTE je vodio 28 kola, a otkaz je uslijedio nakon dva vezana poraza. Klub je ostavio na devetom mjestu prvenstvene ljestvice. Doveo ih je i do finala kupa, koji su na kraju i osvojili, te ce prvi put nakon 2010. zaigrati Europu.

Onako nakon krace analize mi djeluje kao dobar potez Belupa, mada mi micanje Zekica nema smisla.
  • OsamŠest
    6.1k

Zanimljiv potez. Valjda su i oni shvatili da su nedovoljno ambiciozni. Sredina u kojoj nema nekog pritiska, gospodarstvo je jako, dvije vrlo jake kompanije stoje iza njih. Mislim da oni sami po sebi imaju takvu perspektivu da nisu ni svjesni toga..
  • DrawTube
    7.1k
    Nakupi se u HNLu kvalitetne muzike prije tekme, Stonesi, Ac/Dc, Tina Turner .... :rofl:
  • San Lorenzo
    21.6k
    Valjda će Istra slavit danas, u zadnja dva kola imaju solidan raspored i mogli bi do Europe.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Volio bih da postoji statistika za hnl o postotku udaraca upućenih izvan 16m koji završe u okviru gola...mislim da bi brojka bila jednoznamenkasta.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Bakrar... Taj je sebicniji od Kramarica.
  • DrawTube
    7.1k
    Majkić spašava Istru
  • vjeko1701
    18.4k
    Istra i druga lopta u terenu kad treba zadržati igru volume 6 ove sezone...od 7 utakmica koje sam gledao.

Tri puta na ovoj utakmici.
  • DrawTube
    7.1k
    Mahnoud glupane glupi
  • San Lorenzo
    21.6k
    Nije ga ni pipnuo...ali ekstremno debilan potez Mahmuda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet