• ElDorado
    7.7k
    bez uvrede ali retardirano je misliti da mi u ovom stanju mozemo maznut tovare i pobijedit sve u hnlu.
  • javolimtebejako
    3.5k
    vratiti sandra perkovica prije derbija
  • Praskaton
    4.7k
    Kovačević je bivši na zimu tek jer Zvone nema trenutno zamjenu ili ima gentleman's agreement s određenim trenerom.

On isto vidi da ovo nema smisla, ali u javnosti ne želi izlazit s tim stvarima jer Kova će maznut tovare sigurno pa nek odradi do kraja ovog djela kompetitivno.
    Zato podrška Kovi, ali prilično sam uvjeren da nešto stoji iza.
    austrijanac

Daj Bože da je ovako.Da nebi bilo ajde kad je dogurao do polusezone idemo mu dat pripreme da uigra ovo.

Nek dobijemo tovare i budemo barem u egalu s njima na polusezoni kad dode novi trener(ozbiljan a ne još jedan od ove plejade hnl trenercica) ja zadovoljan
  • prefontaine
    5.4k
    Koliko je nepopularno ili ne, ne znam, ali ovo mic-po-mic spuštanje standarda će nas dovesti do situacija u kojima smo bili prije 10-15 godina, a to, osobno, ne želim, a vjerujem niti većina nas.

Malo su mi osjećaji pomiješani, i dalje vjerujem u ovu ekipu, i dalje vjerujem u ovaj proces sa svim amplitudama, ali bojim se da ovo nisu amplitude. Ovo je, baš ono...ružno. Eto, da se tako izrazim. Nisam očekivao dominaciju, ma nisam očekivao niti pobjedu, na Predictoru sam prognozirao poraze i od Celte i od Lillea, ali ovo nisu porazi, ovo su skoro pa sramote. Bile bi sramote da nismo proživljavali razdoblje 2005.-2017., pa je u tom kontekstu riječ sramota doživjela novo značenje. Ali u dvije utakmice Europa Lige izgubiti s gol razlikom 0:7...jbg, sramota je.

Nije smak svijeta ispasti iz Europa lige. Ma nije smak svijeta i drugu zaredom ne osvojit prvenstvo. Ali pod ovakvim trenerom ćemo samo izgubiti još godinu dana procesa, prilagodbe, odrastanja. A u veoma važnom razdoblju smo. Oslobodili se okova kriminala, klub svaki danom postaje sve više i više navijački, građanski, zagrebački, hrvatski. Šteta bi bila da u tom okruženju rezultati postanu dijametralna suprotnost rasta kluba u svim drugim segmentima. Jer se može. Nitko ništa ne bi rekao da se krenulo od nule, sa 20 novih igrača koji imaju maksimalno 100.000 eur godišnje, pa hajde, idemo polako i iz početka. Ali, iako se krenulo s novom ekipom, ta ekipa je sve samo ne mlada, neiskusna, jeftina.

I dalje vjerujem u ovu ekipu, i dalje vjerujem u ovu upravu, vjerujem u kontinuitet koji donosi stabilnost, ali ne vjerujem treneru, niti sam ikada vjerovao. Vjerujem u kontinuitet kad vidiš da taj kontinuitet nešto donosi. Ovaj kontinuitet držanja ovoga trenera ne donosi ništa dobro, osim što produžuje agoniju.

Što prije to pojedinci shvate, bit će nam bolje. Mnogi su shvatili. Ali nažalost, oni ili onaj koji je trebao, još nije. Nadam se da će uskoro.
  • austrijanac
    8.6k

I u gorem stanju smo ih maznuli jer je to nakupina poluhendikepiranih debila.

Doduše ja se samo nadam da idući trener nije Hrvat jer već tri godine tupim ovdje da mi nemamo trenera, a da je HNS ponajviše kriv za to.
  • CerealKiller
    131
    Ne znam je li ovo popularno ili nepopularno ali meni bi od danas igrali Villar, Stojke i Soldo. Iskreno mislim da bolje igrace u veznom nemamo. Lisicu bi vratio u Istru za neku siću ako ga jos zele. Beljo u napadu i na golu Žnuderl dok se ne vrati Livakovic.
  • ElDorado
    7.7k
    za veznu liniju se apsolutno slažem
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    jedino se ne slažem za golmana
  • Ijayi Atiemwen
    4.8k
    Cannavaro > Kovačević
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Kovačević je bivši na zimu tek jer Zvone nema trenutno zamjenuaustrijanac

Ako je ovo istina (govorim hipotetski), to mi je stvarno nevjerojatno. Kako u Europi klubovi kad se treneru trese stolica često već imaju spremno novo ime dok je stari trener još na klupi, a samo kod nas su ove fore "ne mogu ga maknut jer nema zamjene trenutno"?
  • CerealKiller
    131
    Dobro, nije Filipovic bio tako los danas ali posto nam vjerovatno dolazi Livakovic zasto nebi do tada razvijali klinca koji je navodno veliki talent i mislim da nije nista losiji od Filipovica
  • Bjelko77
    104
    Sto se treba desiti da se krene propitkivat Bobanova cistka i potroseni milijuni eura?
  • Keyser Soze
    17.1k
    Sto se treba desiti da se krene propitkivat Bobanova cistka i potroseni milijuni eura?Bjelko77

Treba se izgubiti prvenstvo.
  • Zambatine škude
    3.8k
    Sto se treba desiti da se krene propitkivat Bobanova cistkaBjelko77

Apsolutno ništa. Po biologiji, trendu i rezultatima je to bio jedini logičan i nužan potez.

Sto se treba desiti da se krene propitkivat potroseni milijuni eura?Bjelko77

Ne razumijem, pa propituje se čitavo vrijeme.
  • Jaro
    11.3k
    Cistka je na mjestu, zamjene i pogotovo trener jako upitni, kao i oni sto su prezivjeli cistku.
    Vece pitanje je meni (sto mi se cinilo nezamislivo) - gdje on vidi Dinamo? U drustvu Hajduka, Rijeke i Osijeka ili ipak ima ambicija? Ako je ovo prvo - trener je sasvim na mjestu, igraci preskupi, ako je ovo drugo - koji kurac s trenerom Slavena?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet