• Jaro
    11.3k
    Jucer nije rezultat sam po sebi sramota... Ma zapravo jest - primit 4 komada je uvijek sramota. Sramota je jalovost, nemoc, cak i apatija momcadi. 6 faulova? Pa napravi faul za crveni, zuti, bilo sta, pokazi da ti tece jebena krv zilama. Ovo mi je pokazatelj da je osim trenera fulano i s igracima - obicne beskarakterne %@$*=&...
    Nerealna ocekivanja mantra se ponavlja - super - dakle na nama je da pristanemo kako smo u 2 godine dosli na razinu tovara, rijeke i osijeka.
    Prilima domacim trenerima - pa osim prevare Zlatne lopte - samo domaci treneri se i guraju. HNL papci bez muda, ziherasi koji cijeli zivot igraju na nulu pa ako imaju nekog Nestorovskog i ovaj napravi sam nesto naprijed super.
    Dinamo poslije Cacica nije imao trenera. Ako nastavi gurati HNL skart, ni nece...
    Bjelica vol 2 nije trener...
    DP je osim "politickih" ciljeva stalno naglasavao rezuktatsku izvrsnost kao program - opaki fail. Ili nam je izvrsnost biti jednak ostaloj HNL zgadiji i svaki nastup u europi (pa makar on bio i po defaultu u pretkolima) nagrada i veleuspjeh.
    Dinamo nije Slaven i ja to nikad necu prihvatiti kao uspjeh - sramocenje protiv Celte i Lillea (koji dobijaju po lampi od Ludogoreca, Zvezde, PAOKa ) nije prihvatljivo ma koliko Vice ili bilo ko drugi to govorio da jest...

I da - vizionarski potez je uzeti 50godisnjeg trenera kojem je najuspjeh osvajanje cetvrte lige... Top.
  • ElDorado
    7.7k
    Ne mogu i necu prihvatiti da je ovo nasa realnost. Ovo je realnost lose trenirane i selekcionirane (mislim na hijerarhiju kadra) momcadi. Ovo nema veze sa kvalitetom igraca. A ocekivati da cemo nakon pranja u EL dominirati u HNLu je utopija. Mi u HNLu nismo odigrali 90’ dominacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet